Kleine brand in auto Capelseweg Capelle a/d IJssel

zondag 8 juni 2014 01:24

Capelle aan den IJssel – De brandweer kreeg in de nacht van zaterdag op zondag de melding van een mogelijke autobrand op de Capelseweg. Omdat men dacht dat de auto onder het tankstation stond werd er met spoed gereden door zowel de brandweer als de politie.

Ter plaatse bleek de eigenaar de brand zelf al geblust te hebben met een poederblusser van het tankstation. De brandweer heeft de smeulende resten nog even nageblust. De auto zal door een berger worden afgevoerd. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. De auto is vermoedelijk niet meer te repareren.

 

IMG_0936 IMG_0933 IMG_0932 IMG_0931

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Kleine brand in auto Capelseweg Capelle a/d IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – De brandweer kreeg in de nacht van zaterdag op zondag de melding van een mogelijke autobrand op de Capelseweg. Omdat men dacht dat de auto onder het tankstation stond werd er met spoed gereden door zowel de brandweer als de politie.

Ter plaatse bleek de eigenaar de brand zelf al geblust te hebben met een poederblusser van het tankstation. De brandweer heeft de smeulende resten nog even nageblust. De auto zal door een berger worden afgevoerd. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. De auto is vermoedelijk niet meer te repareren.

 

IMG_0936 IMG_0933 IMG_0932 IMG_0931

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!