Woningen ontruimd na brand Gerdesiaweg Rotterdam

zondag 8 juni 2014 04:30


Rotterdam –
In een woning aan de Gerdesiaweg heeft in de nacht van zaterdag op zondag een felle brand gewoed. De brandweer kreeg rond drie uur de melding binnen dat er rook uit de woning kwam. Ter plaatse bleek er inderdaad brand te woedden in het appartement waarop besloten werd om de omliggende woningen te ontruimen. Onder andere met vluchtmaskers werden enkele bewoners uit de woningen gehaald. Omdat de bewoner van het pand waar brand woedde niet thuis was, werd de deur brandweer met een ram geopend. In de woning bleek een bankstel in brand te staan.

De ontruimde bewoners zijn opgevangen in een verderop gelegen politiebureau. Daar is één slachtoffer gecontroleerd door personeel van de ambulancedienst. Het is niet bekend of deze daadwerkelijk naar het ziekenhuis is gebracht. De brandweer heeft na het blussen, de woningen geventileerd. De woning waar de brand woedde is onbewoonbaar. De overigen mogen hoogstwaarschijnlijk in de nacht weer terug naar hun woning.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_0949gp IMG_0952gp IMG_0953gp IMG_0966gp IMG_0939gp

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Woningen ontruimd na brand Gerdesiaweg Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam –
In een woning aan de Gerdesiaweg heeft in de nacht van zaterdag op zondag een felle brand gewoed. De brandweer kreeg rond drie uur de melding binnen dat er rook uit de woning kwam. Ter plaatse bleek er inderdaad brand te woedden in het appartement waarop besloten werd om de omliggende woningen te ontruimen. Onder andere met vluchtmaskers werden enkele bewoners uit de woningen gehaald. Omdat de bewoner van het pand waar brand woedde niet thuis was, werd de deur brandweer met een ram geopend. In de woning bleek een bankstel in brand te staan.

De ontruimde bewoners zijn opgevangen in een verderop gelegen politiebureau. Daar is één slachtoffer gecontroleerd door personeel van de ambulancedienst. Het is niet bekend of deze daadwerkelijk naar het ziekenhuis is gebracht. De brandweer heeft na het blussen, de woningen geventileerd. De woning waar de brand woedde is onbewoonbaar. De overigen mogen hoogstwaarschijnlijk in de nacht weer terug naar hun woning.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_0949gp IMG_0952gp IMG_0953gp IMG_0966gp IMG_0939gp

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!