Jongen (11) zwaargewond na ongeval Capelseweg Capelle a/d IJssel

zondag 8 juni 2014 21:26


Capelle aan den IJssel
Een fietsertje is zondagavond zwaargewond geraakt toen hij met zijn fietsje wilde oversteken bij de Zevensprong met de Capelseweg. De automobilist zag hem over het hoofd en schepte de 11-jarige jongen volop met zijn fiets. Het jongetje raakte dusdanig zwaargewond dat er naast de brandweer een Mobiel Medisch Team uit Amsterdam ter plaatse kwam. Het jongetje is korte tijd gereanimeerd en daarna met een spoedtransport naar het Erasmus MC overgebracht. 

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De toestand van het jongetje is op dit moment nog kritiek. De politie heeft samen met Handhaving van de gemeente Capelle aan den IJssel de Capelseweg in beide richtingen afgesloten voor al het verkeer. Door deze afsluiting kan de politie veilig het sporenonderzoek verrichten om de exacte toedracht van het incident te achterhalen. De politie bekijkt ook waarom het jongetje daar over wilde steken, verderop ligt namelijk een fietstunneltje. Op de betreffende kruising is het niet toegestaan om met de fiets over te steken. De bestuurder van de auto is door de politie opgevangen en zal later worden verhoord.

Getuigen kunnen zich niet alleen voor informatie maar ook voor eventueel slachtofferhulp melden bij de politie via 0900-8844 en dan vragen naar district Rotterdam Oost.

Foto’s : Mark Swager

wpid-evoceed-060.jpg.jpeg wpid-evoceed-067.jpg.jpeg wpid-evoceed-068.jpg.jpeg wpid-evoceed-072.jpg.jpeg

Foto : Handhaving Capelle

foto-capelseweg-hv-capelle

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Jongen (11) zwaargewond na ongeval Capelseweg Capelle a/d IJssel
Schrijver:

 

 


Capelle aan den IJssel
Een fietsertje is zondagavond zwaargewond geraakt toen hij met zijn fietsje wilde oversteken bij de Zevensprong met de Capelseweg. De automobilist zag hem over het hoofd en schepte de 11-jarige jongen volop met zijn fiets. Het jongetje raakte dusdanig zwaargewond dat er naast de brandweer een Mobiel Medisch Team uit Amsterdam ter plaatse kwam. Het jongetje is korte tijd gereanimeerd en daarna met een spoedtransport naar het Erasmus MC overgebracht. 

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De toestand van het jongetje is op dit moment nog kritiek. De politie heeft samen met Handhaving van de gemeente Capelle aan den IJssel de Capelseweg in beide richtingen afgesloten voor al het verkeer. Door deze afsluiting kan de politie veilig het sporenonderzoek verrichten om de exacte toedracht van het incident te achterhalen. De politie bekijkt ook waarom het jongetje daar over wilde steken, verderop ligt namelijk een fietstunneltje. Op de betreffende kruising is het niet toegestaan om met de fiets over te steken. De bestuurder van de auto is door de politie opgevangen en zal later worden verhoord.

Getuigen kunnen zich niet alleen voor informatie maar ook voor eventueel slachtofferhulp melden bij de politie via 0900-8844 en dan vragen naar district Rotterdam Oost.

Foto’s : Mark Swager

wpid-evoceed-060.jpg.jpeg wpid-evoceed-067.jpg.jpeg wpid-evoceed-068.jpg.jpeg wpid-evoceed-072.jpg.jpeg

Foto : Handhaving Capelle

foto-capelseweg-hv-capelle

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!