Caravan ontploft op camping Vrijheidsweg Ouddorp

maandag 9 juni 2014 16:21

Ouddorp – Maandagmiddag omstreeks 16:15 een caravan op een camping aan de Vrijheidsweg ontploft. De hulpdiensten werden gealarmeerd voor de brand, omdat er over eventuele slachtoffers niets bekend is is eveneens een Mobiel Medisch Team per traumahelikopter naar het incident gestuurd. Hoe de caravan heeft kunnen ontploffen is niet bekend.

Update : De politie heeft zojuist bevestigd dat er bij de explosie geen gewonden zijn gevallen.

 

0 reacties

Caravan ontploft op camping Vrijheidsweg Ouddorp
Schrijver:

 

 

Ouddorp – Maandagmiddag omstreeks 16:15 een caravan op een camping aan de Vrijheidsweg ontploft. De hulpdiensten werden gealarmeerd voor de brand, omdat er over eventuele slachtoffers niets bekend is is eveneens een Mobiel Medisch Team per traumahelikopter naar het incident gestuurd. Hoe de caravan heeft kunnen ontploffen is niet bekend.

Update : De politie heeft zojuist bevestigd dat er bij de explosie geen gewonden zijn gevallen.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!