Crisisbijeenkomst vanwege noodweer Pinkpop Landgraaf

maandag 9 juni 2014 14:50

Landgraaf – Het muziekevenement Pinkpop dreigt letterlijk en figuurlijk in het water te vallen vanwege het verwachtte noodweer. Door de waarschuwing van het KNMI hebben de hulpdiensten een GRIP 2 gemaakt voor een crisisbijeenkomst.

De crisisbijeenkomst zal plaatsvinden bij het politiebureau van Maasstricht om 16:00. Diverse hulpdiensten bespreken dan wat er moet gebeuren mocht er daadwerkelijk noodweer uitbreken. Duizenden mensen bezoeken het muziekevenement Pinkpop die mogelijk gevaar kunnen lopen bij noodweer. Daarom moet er een goed plan bedacht worden om de bezoekers veilig te houden.

Het verwachtte noodweer zou in de namiddag en begin avond Nederland binnen trekken. De koers van het noodweer is nog onbekend, dit kan op het laatste moment veranderen. Ook regio Rotterdam-Rijnmond zal diverse onweersbuien krijgen, mogelijk dat hier nog een code oranje voor wordt uitgegeven door het KNMI.

 

waarschuwing_land_0

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Crisisbijeenkomst vanwege noodweer Pinkpop Landgraaf
Schrijver:

 

 

Landgraaf – Het muziekevenement Pinkpop dreigt letterlijk en figuurlijk in het water te vallen vanwege het verwachtte noodweer. Door de waarschuwing van het KNMI hebben de hulpdiensten een GRIP 2 gemaakt voor een crisisbijeenkomst.

De crisisbijeenkomst zal plaatsvinden bij het politiebureau van Maasstricht om 16:00. Diverse hulpdiensten bespreken dan wat er moet gebeuren mocht er daadwerkelijk noodweer uitbreken. Duizenden mensen bezoeken het muziekevenement Pinkpop die mogelijk gevaar kunnen lopen bij noodweer. Daarom moet er een goed plan bedacht worden om de bezoekers veilig te houden.

Het verwachtte noodweer zou in de namiddag en begin avond Nederland binnen trekken. De koers van het noodweer is nog onbekend, dit kan op het laatste moment veranderen. Ook regio Rotterdam-Rijnmond zal diverse onweersbuien krijgen, mogelijk dat hier nog een code oranje voor wordt uitgegeven door het KNMI.

 

waarschuwing_land_0

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!