Gewonde bij frontale botsing Merenweg Bleiswijk

maandag 9 juni 2014 11:52

Bleiswijk – Bij een frontale botsing op de Merenweg is maandagochtend omstreeks 11:15 een persoon gewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak ontstond er een frontale botsing tussen twee personenauto’s, omdat er mogelijk sprake was van een beknelling kwam de brandweer eveneens met spoed ter plaatse.

Toegesnelde hulpdiensten constateerden dat de situatie mee leek te vallen, alle inzittenden van de voertuigen waren inmiddels zelfstandig uit het voertuig gestapt. Een van de bestuurders is behandeld door ambulancepersoneel, ter plaatse gekomen brandweerpersoneel heeft wat hand- en spandiensten verricht. Hoe de aanrijding heeft kunnen ontstaan is niet bekend.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG-20140609-WA0080 IMG-20140609-WA0081

 

0 reacties

Gewonde bij frontale botsing Merenweg Bleiswijk
Schrijver:

 

 

Bleiswijk – Bij een frontale botsing op de Merenweg is maandagochtend omstreeks 11:15 een persoon gewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak ontstond er een frontale botsing tussen twee personenauto’s, omdat er mogelijk sprake was van een beknelling kwam de brandweer eveneens met spoed ter plaatse.

Toegesnelde hulpdiensten constateerden dat de situatie mee leek te vallen, alle inzittenden van de voertuigen waren inmiddels zelfstandig uit het voertuig gestapt. Een van de bestuurders is behandeld door ambulancepersoneel, ter plaatse gekomen brandweerpersoneel heeft wat hand- en spandiensten verricht. Hoe de aanrijding heeft kunnen ontstaan is niet bekend.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG-20140609-WA0080 IMG-20140609-WA0081

 

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Woerden (UT) - Woensdag 30 september is rond 13.30 uur brand uitgebroken in een pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brand zou woeden in het dak van een oud bedrijfspand. Voorheen zat hier een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!