Medewerker Albert Heijn winkelcentrum Zuidplein onwel door brandje

maandag 9 juni 2014 11:39

Rotterdam – Hulpdiensten hebben maandag 9 juni een onderzoek ingesteld bij de supermarkt Albert Heijn bij het winkelcentrum Zuidplein. Medewerkers roken een vreemde brandlucht waarna de brandweer werd gealarmeerd, omdat er iemand onwel was werden er diverse hulpdiensten gestuurd.

Brandweerlieden hebben samen met een medewerker van de DCMR een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van de lucht. Dit bleek afkomstig van een doorgebrand draadje van elektronica. Het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer die onwel werd behandeld, deze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Omdat de Albert Heijn nog niet open was voor klanten hadden zij geen hinder van het incident.

Foto’s : Robin Veerman

DSC_0068 DSC_0070 DSC_0095 DSC_0107 DSC_0108 DSC_0109

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Medewerker Albert Heijn winkelcentrum Zuidplein onwel door brandje
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Hulpdiensten hebben maandag 9 juni een onderzoek ingesteld bij de supermarkt Albert Heijn bij het winkelcentrum Zuidplein. Medewerkers roken een vreemde brandlucht waarna de brandweer werd gealarmeerd, omdat er iemand onwel was werden er diverse hulpdiensten gestuurd.

Brandweerlieden hebben samen met een medewerker van de DCMR een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van de lucht. Dit bleek afkomstig van een doorgebrand draadje van elektronica. Het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer die onwel werd behandeld, deze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Omdat de Albert Heijn nog niet open was voor klanten hadden zij geen hinder van het incident.

Foto’s : Robin Veerman

DSC_0068 DSC_0070 DSC_0095 DSC_0107 DSC_0108 DSC_0109

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!