Meisje (17) redt verdrinkend kind uit water Kralingse Plas Rotterdam

maandag 9 juni 2014 00:54

Rotterdam – Een 17-jarig meisje heeft zondagmiddag ternauwernood weten te voorkomen dat een klein kind in de Kralingse Plas kwam te verdrinken. Het 17-jarige meisje merkte het kind op waarna zij deze uit het water heeft gered, vele hulpdiensten zijn ter plaatse gekomen om het slachtoffertje te reanimeren.

Door snel optreden van de hulpdiensten en het 17-jarige meisje is het kind met ademhaling overgebracht naar het ziekenhuis. Sander Boer, wijkagent in Rotterdam Crooswijk kreeg via Twitter positieve reacties op hun inzet.

“Toch even iets verduidelijken: heel veel leuke reacties gehad waarin we zelfs “helden” werden genoemd. Echte heldin was 17-jarig meisje wat kind uit het water haalde, aldus Sander Boer op Twitter. 


 

Foto : Sander Boer | Wijkagent Rotterdam Crooswijk.      Twitter: @Pol_Boer

Bpn1umoCEAAXxMh

 

0 reacties

Meisje (17) redt verdrinkend kind uit water Kralingse Plas Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een 17-jarig meisje heeft zondagmiddag ternauwernood weten te voorkomen dat een klein kind in de Kralingse Plas kwam te verdrinken. Het 17-jarige meisje merkte het kind op waarna zij deze uit het water heeft gered, vele hulpdiensten zijn ter plaatse gekomen om het slachtoffertje te reanimeren.

Door snel optreden van de hulpdiensten en het 17-jarige meisje is het kind met ademhaling overgebracht naar het ziekenhuis. Sander Boer, wijkagent in Rotterdam Crooswijk kreeg via Twitter positieve reacties op hun inzet.

“Toch even iets verduidelijken: heel veel leuke reacties gehad waarin we zelfs “helden” werden genoemd. Echte heldin was 17-jarig meisje wat kind uit het water haalde, aldus Sander Boer op Twitter. 


 

Foto : Sander Boer | Wijkagent Rotterdam Crooswijk.      Twitter: @Pol_Boer

Bpn1umoCEAAXxMh

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!