Politievoertuig crasht op weg naar melding door dromende dame Dordrecht

maandag 9 juni 2014 02:40

Dordrecht – Politieagenten die in de nacht van zondag op maandag met spoed onderweg waren naar een melding zijn op de Dubbelsteynlaan-West frontaal op een boom geklapt nadat zij door nog onbekende oorzaak uit de bocht vlogen. De hulpdiensten ontvingen een melding van een persoon te water, mede hierdoor rukte de hulpdiensten met groot materieel waaronder een traumahelikopter uit.

De inzittenden van de politiebus vlogen uit de bocht, ambulancepersoneel is ter plaatse gekomen om beide agenten na te kijken, wonder boven wonder raakten deze niet gewond. De overige hulpdiensten die opweg waren naar de melding werden geannuleerd, de oudere dame bleek gedroomd te hebben dat er een man in het water lag. Het politievoertuig raakte total-loss en is door een bergingsbedrijf opgehaald.

Foto’s : Johan van den Dool

Dubbelstyenlaan ongeval 9-6-2014 005 Dubbelstyenlaan ongeval 9-6-2014 015 Dubbelstyenlaan ongeval 9-6-2014 024 Dubbelstyenlaan ongeval 9-6-2014 030 Dubbelstyenlaan ongeval 9-6-2014 036 Dubbelstyenlaan ongeval 9-6-2014 040

 

0 reacties

Politievoertuig crasht op weg naar melding door dromende dame Dordrecht
Schrijver:

 

 

Dordrecht – Politieagenten die in de nacht van zondag op maandag met spoed onderweg waren naar een melding zijn op de Dubbelsteynlaan-West frontaal op een boom geklapt nadat zij door nog onbekende oorzaak uit de bocht vlogen. De hulpdiensten ontvingen een melding van een persoon te water, mede hierdoor rukte de hulpdiensten met groot materieel waaronder een traumahelikopter uit.

De inzittenden van de politiebus vlogen uit de bocht, ambulancepersoneel is ter plaatse gekomen om beide agenten na te kijken, wonder boven wonder raakten deze niet gewond. De overige hulpdiensten die opweg waren naar de melding werden geannuleerd, de oudere dame bleek gedroomd te hebben dat er een man in het water lag. Het politievoertuig raakte total-loss en is door een bergingsbedrijf opgehaald.

Foto’s : Johan van den Dool

Dubbelstyenlaan ongeval 9-6-2014 005 Dubbelstyenlaan ongeval 9-6-2014 015 Dubbelstyenlaan ongeval 9-6-2014 024 Dubbelstyenlaan ongeval 9-6-2014 030 Dubbelstyenlaan ongeval 9-6-2014 036 Dubbelstyenlaan ongeval 9-6-2014 040

 

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!