Smeulende resten barbecue veroorzaakt felle brand Vilmos Huszarstraat Rotterdam

maandag 9 juni 2014 00:01

Rotterdam – De smeulende resten van een barbecue heeft zondag kort voor middernacht gezorgd voor een felle brand in een schuur in de Vilmos Huszarstraat. Om 23:59 werd de brandweer gealarmeerd voor de brand, eenmaal ter plaatse sloegen de vlammen al uit het schuurtje. Buren deden een geslaagde bluspoging met een tuinslang om zo omliggende objecten te behouden.

Door snel ingrijpen van de buren en de brandweer kon het sein “brand meester” al snel worden gegeven. De oorzaak van de brand ligt hoogstwaarschijnlijk bij smeulende resten van de barbecue die in een emmer zaten, zo laat de politie via Twitter weten.


Foto : Twitter Politie Rotterdam-Oost

BppJAKJIYAAFmAZ

 

 

0 reacties

Smeulende resten barbecue veroorzaakt felle brand Vilmos Huszarstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De smeulende resten van een barbecue heeft zondag kort voor middernacht gezorgd voor een felle brand in een schuur in de Vilmos Huszarstraat. Om 23:59 werd de brandweer gealarmeerd voor de brand, eenmaal ter plaatse sloegen de vlammen al uit het schuurtje. Buren deden een geslaagde bluspoging met een tuinslang om zo omliggende objecten te behouden.

Door snel ingrijpen van de buren en de brandweer kon het sein “brand meester” al snel worden gegeven. De oorzaak van de brand ligt hoogstwaarschijnlijk bij smeulende resten van de barbecue die in een emmer zaten, zo laat de politie via Twitter weten.


Foto : Twitter Politie Rotterdam-Oost

BppJAKJIYAAFmAZ

 

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!