Waarschuwing : Kans op overlast door veel regen, onweer en zeer zware windstoten

maandag 9 juni 2014 09:37

Een warme dag, met een maximum van 28 graden in de regio Rotterdam-Rijnmond, kan vandaag eindigen in noodweer. Het KNMI waarschuwt voor mogelijk noodweer aan het eind van de middag.Vanuit Frankrijk komen er zware regen en onweersbuien opzetten die aan het eind van de middag Nederland zullen bereiken. De buien kunnen gepaard gaan met zware windstoten (120km/u) en grote hagelstenen van lokaal 5cm of meer. De activiteit van de buien kan per regio erg verschillen, in de ene regio komt het tot noodweer terwijl de andere regio er naast wat lichte regen kan krijgen.

Vannacht hebben in België diverse zware onweersbuien huisgehouden waarna er veel schade ontstond. De buien kunnen zeer extreem zijn vanwege de hoge temperaturen en de hoeveelheid energie in de lucht die noodzakelijk is voor onweer.

Waar de buien precies zullen vallen is onbekend. Het KNMI raadt aan om buienradar goed in de gaten te houden als u buitenactiviteiten van plan bent. Wij houden u via Twitter op de hoogte van het noodweer en het tijdstip.

 

 

 

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Waarschuwing : Kans op overlast door veel regen, onweer en zeer zware windstoten
Schrijver:

 

 

Een warme dag, met een maximum van 28 graden in de regio Rotterdam-Rijnmond, kan vandaag eindigen in noodweer. Het KNMI waarschuwt voor mogelijk noodweer aan het eind van de middag.Vanuit Frankrijk komen er zware regen en onweersbuien opzetten die aan het eind van de middag Nederland zullen bereiken. De buien kunnen gepaard gaan met zware windstoten (120km/u) en grote hagelstenen van lokaal 5cm of meer. De activiteit van de buien kan per regio erg verschillen, in de ene regio komt het tot noodweer terwijl de andere regio er naast wat lichte regen kan krijgen.

Vannacht hebben in België diverse zware onweersbuien huisgehouden waarna er veel schade ontstond. De buien kunnen zeer extreem zijn vanwege de hoge temperaturen en de hoeveelheid energie in de lucht die noodzakelijk is voor onweer.

Waar de buien precies zullen vallen is onbekend. Het KNMI raadt aan om buienradar goed in de gaten te houden als u buitenactiviteiten van plan bent. Wij houden u via Twitter op de hoogte van het noodweer en het tijdstip.

 

 

 

 

 

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!