maandag, mei 23, 2022
19.3 C
Rotterdam
maandag 23 mei 2022

Dode (56) na woningbrand Putselaan Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De brandweer heeft dinsdagochtend bij het blussen van een woningbrand het stoffelijk overschot van een 56-jarige Rotterdammer aangetroffen. De brand woedde op de eerste etage van een portiekflat op de hoek met de Transvaalstraat. De brandweer moest de deur inrammen om toegang te krijgen tot de woning. Eenmaal binnen troffen zij het slachtoffer levenloos aan. Door de rookontwikkeling moesten acht woningen worden ontruimd. Deze bewoners werden opgevangen in een kinderdagverblijf in de buurt. De verwachting  is dat zij pas tegen het einde van de middag weer terug naar hun woningen kunnen.

Het slachtoffer is de bewoner van het pand. Het is niet bekend wat de oorzaak van de brand is. Medewerkers van de Forensische Opsporing en Team Brandonderzoek van de brandweer hebben een onderzoek ingesteld. De Forensische Opsporing heeft ook buiten op straat sporen veiliggesteld. Ook een geparkeerde auto werd onderzocht. De brand werd ontdekt door dakdekkers die aan het werk waren. Zij zagen rook uit de ramen komen en hebben nog tevergeefs op de deur staan bonken. Wel hebben zij alle andere bewoners weten te waarschuwen voor de brand.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

 

IMG_1031gp IMG_1032gp IMG_1039gp IMG_1042gp IMG_1044gp IMG_1049gp IMG_1023gp IMG_1028gp


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,215VolgersVolg
- advertentie -