Dode (56) na woningbrand Putselaan Rotterdam

dinsdag 10 juni 2014 09:03

Rotterdam – De brandweer heeft dinsdagochtend bij het blussen van een woningbrand het stoffelijk overschot van een 56-jarige Rotterdammer aangetroffen. De brand woedde op de eerste etage van een portiekflat op de hoek met de Transvaalstraat. De brandweer moest de deur inrammen om toegang te krijgen tot de woning. Eenmaal binnen troffen zij het slachtoffer levenloos aan. Door de rookontwikkeling moesten acht woningen worden ontruimd. Deze bewoners werden opgevangen in een kinderdagverblijf in de buurt. De verwachting  is dat zij pas tegen het einde van de middag weer terug naar hun woningen kunnen.

Het slachtoffer is de bewoner van het pand. Het is niet bekend wat de oorzaak van de brand is. Medewerkers van de Forensische Opsporing en Team Brandonderzoek van de brandweer hebben een onderzoek ingesteld. De Forensische Opsporing heeft ook buiten op straat sporen veiliggesteld. Ook een geparkeerde auto werd onderzocht. De brand werd ontdekt door dakdekkers die aan het werk waren. Zij zagen rook uit de ramen komen en hebben nog tevergeefs op de deur staan bonken. Wel hebben zij alle andere bewoners weten te waarschuwen voor de brand.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

 

IMG_1031gp IMG_1032gp IMG_1039gp IMG_1042gp IMG_1044gp IMG_1049gp IMG_1023gp IMG_1028gp

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

1 Reactie

  1. Robano Autar

    Pff.. R.IP oom 🙁

Dode (56) na woningbrand Putselaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De brandweer heeft dinsdagochtend bij het blussen van een woningbrand het stoffelijk overschot van een 56-jarige Rotterdammer aangetroffen. De brand woedde op de eerste etage van een portiekflat op de hoek met de Transvaalstraat. De brandweer moest de deur inrammen om toegang te krijgen tot de woning. Eenmaal binnen troffen zij het slachtoffer levenloos aan. Door de rookontwikkeling moesten acht woningen worden ontruimd. Deze bewoners werden opgevangen in een kinderdagverblijf in de buurt. De verwachting  is dat zij pas tegen het einde van de middag weer terug naar hun woningen kunnen.

Het slachtoffer is de bewoner van het pand. Het is niet bekend wat de oorzaak van de brand is. Medewerkers van de Forensische Opsporing en Team Brandonderzoek van de brandweer hebben een onderzoek ingesteld. De Forensische Opsporing heeft ook buiten op straat sporen veiliggesteld. Ook een geparkeerde auto werd onderzocht. De brand werd ontdekt door dakdekkers die aan het werk waren. Zij zagen rook uit de ramen komen en hebben nog tevergeefs op de deur staan bonken. Wel hebben zij alle andere bewoners weten te waarschuwen voor de brand.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

 

IMG_1031gp IMG_1032gp IMG_1039gp IMG_1042gp IMG_1044gp IMG_1049gp IMG_1023gp IMG_1028gp

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!