File’s voor de Haringvlietbrug A29 door brandalarm brugwachtershuisje

dinsdag 10 juni 2014 12:07


Numansdorp –
Het verkeer op de A29 heeft een geruime tijd stilgestaan voor de Haringvlietbrug. Op het moment dat de brug open stond ging er in het brugwachtershuisje een brandalarm af. De brugwachter maakte zich uit de voeten en wachtte op de komst van de brandweer. Omdat de brug niet vanaf afstand bediend wordt bleef de brug dus open staan totdat de brandweer een onderzoek had verricht.

Na een korte controle bleek het te gaan om loos alarm en kon de brugwachter de brug snel weer laten zakken. Door het brandalarm ontstond er aan beide zijden drie kilometer file.

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

File’s voor de Haringvlietbrug A29 door brandalarm brugwachtershuisje
Schrijver:

 

 


Numansdorp –
Het verkeer op de A29 heeft een geruime tijd stilgestaan voor de Haringvlietbrug. Op het moment dat de brug open stond ging er in het brugwachtershuisje een brandalarm af. De brugwachter maakte zich uit de voeten en wachtte op de komst van de brandweer. Omdat de brug niet vanaf afstand bediend wordt bleef de brug dus open staan totdat de brandweer een onderzoek had verricht.

Na een korte controle bleek het te gaan om loos alarm en kon de brugwachter de brug snel weer laten zakken. Door het brandalarm ontstond er aan beide zijden drie kilometer file.

 

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!