Fietser gewond na ongeval ‘S-Gravenweg Capelle aan den IJssel

woensdag 11 juni 2014 09:03

Capelle aan den IJssel – Een jongen op de fiets is woensdagmorgen lichtgewond geraakt na een ongeval met zijn fiets. Toen hij overstak bij een fietspad op de ‘S-Gravenweg ging het verkeerd. Hij kwam ten val met zijn fiets en raakte daardoor lichtgewond. Het is niet bekend of de jongen daadwerkelijk is aangereden. Een ambulance kwam ter plaatse om de jongen te behandelen. Hij werd naar een ziekenhuis gebracht voor verdere controle. De politie heeft een aantal getuigen gesproken om de exacte toedracht te achterhalen.

De kruising Golfbaanpad met de ‘S-Gravenweg is al vaker het toneel geweest van een ongeval. Fietsers steken hier vaak te snel over, waardoor een automobilist of een andere tegenpartij ze over het hoofd ziet. Of dat dit keer ook het geval was is niet bekend.

IMG_1058nob

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Fietser gewond na ongeval ‘S-Gravenweg Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Een jongen op de fiets is woensdagmorgen lichtgewond geraakt na een ongeval met zijn fiets. Toen hij overstak bij een fietspad op de ‘S-Gravenweg ging het verkeerd. Hij kwam ten val met zijn fiets en raakte daardoor lichtgewond. Het is niet bekend of de jongen daadwerkelijk is aangereden. Een ambulance kwam ter plaatse om de jongen te behandelen. Hij werd naar een ziekenhuis gebracht voor verdere controle. De politie heeft een aantal getuigen gesproken om de exacte toedracht te achterhalen.

De kruising Golfbaanpad met de ‘S-Gravenweg is al vaker het toneel geweest van een ongeval. Fietsers steken hier vaak te snel over, waardoor een automobilist of een andere tegenpartij ze over het hoofd ziet. Of dat dit keer ook het geval was is niet bekend.

IMG_1058nob

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!