Jongen (11) alsnog overleden na ongeval Capelseweg Capelle aan den IJssel

woensdag 11 juni 2014 10:06


Capelle aan den IJssel – Het 11-jarige Capelse jongetje  dat zondagavond zwaargewond door een ongeval op de Capelseweg is dinsdagmiddag overleden. Dat liet de politie woensdag weten. Een automobilist zag het jongetje over het hoofd en reed de jongen aan toen hij aan het oversteken was. De jongen was er na het ongeval al slecht aan toe. Hulpdiensten hebben het jongetje gereanimeerd en daarna met een spoedtransport naar het ziekenhuis vervoerd. Daar hebben artsen nog gevochten voor het leven van het ventje.

Echter mocht alle hulp niet meer baten en overleed het jongetje dinsdagmiddag aan zijn verwondingen in het ziekenhuis. De politie heeft nog geen idee hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Wel is bekend dat er op die weg niet met fietsers mag worden overgestoken. De politie doet nog onderzoek de noodlottige aanrijding .

Burgemeester Frank Koen van Capelle aan den IJssel liet het volgende weten tegenover Radio Capelle :

Het is buitengewoon verdrietig voor de ouders en de verdere nabestaanden. Ik condoleer hen en wens ze zeer veel sterkte. Mijn gedachten zijn ook bij de automobilist die zo ongewild betrokken was bij dit vreselijke ongeluk.”

Zie ook : Jongen (11) zwaargewond na ongeval Capelseweg Capelle aan den IJssel

wpid-evoceed-072.jpg.jpeg

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Jongen (11) alsnog overleden na ongeval Capelseweg Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 


Capelle aan den IJssel – Het 11-jarige Capelse jongetje  dat zondagavond zwaargewond door een ongeval op de Capelseweg is dinsdagmiddag overleden. Dat liet de politie woensdag weten. Een automobilist zag het jongetje over het hoofd en reed de jongen aan toen hij aan het oversteken was. De jongen was er na het ongeval al slecht aan toe. Hulpdiensten hebben het jongetje gereanimeerd en daarna met een spoedtransport naar het ziekenhuis vervoerd. Daar hebben artsen nog gevochten voor het leven van het ventje.

Echter mocht alle hulp niet meer baten en overleed het jongetje dinsdagmiddag aan zijn verwondingen in het ziekenhuis. De politie heeft nog geen idee hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Wel is bekend dat er op die weg niet met fietsers mag worden overgestoken. De politie doet nog onderzoek de noodlottige aanrijding .

Burgemeester Frank Koen van Capelle aan den IJssel liet het volgende weten tegenover Radio Capelle :

Het is buitengewoon verdrietig voor de ouders en de verdere nabestaanden. Ik condoleer hen en wens ze zeer veel sterkte. Mijn gedachten zijn ook bij de automobilist die zo ongewild betrokken was bij dit vreselijke ongeluk.”

Zie ook : Jongen (11) zwaargewond na ongeval Capelseweg Capelle aan den IJssel

wpid-evoceed-072.jpg.jpeg

 

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!