Man zwaargewond na ongeval tegen paal Hoofdweg Rotterdam [VIDEO]

woensdag 11 juni 2014 22:01

Rotterdam – Op woensdag 11 juni is een automobilist zwaargewond geraakt na een ongeval. De bestuurder raakte door een nog onbekende oorzaak in de slip en klapte volop tegen een paal van een bewegwijzeringsbord. Het slachtoffer raakte bekneld en de hulpdiensten zoals de brandweer, en het traumateam kwam ter plaatse. De brandweer heeft slachtoffer uit het wrak moeten knippen door deuren te verwijderen. Daarna is het slachtoffer op een wervelplank gestabiliseerd en met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De weg is in de richting van Rotterdam Centrum afgesloten voor het verkeer in verband met het sporenonderzoek. Daardoor ontstonden er in beide richtingen flinke files. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Getuigen hebben bij de politie een verklaring afgelegd.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

Video :

wpid-img_0018.jpg

 

 

 

Foto’s : John Heijstek

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man zwaargewond na ongeval tegen paal Hoofdweg Rotterdam [VIDEO]
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Op woensdag 11 juni is een automobilist zwaargewond geraakt na een ongeval. De bestuurder raakte door een nog onbekende oorzaak in de slip en klapte volop tegen een paal van een bewegwijzeringsbord. Het slachtoffer raakte bekneld en de hulpdiensten zoals de brandweer, en het traumateam kwam ter plaatse. De brandweer heeft slachtoffer uit het wrak moeten knippen door deuren te verwijderen. Daarna is het slachtoffer op een wervelplank gestabiliseerd en met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De weg is in de richting van Rotterdam Centrum afgesloten voor het verkeer in verband met het sporenonderzoek. Daardoor ontstonden er in beide richtingen flinke files. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Getuigen hebben bij de politie een verklaring afgelegd.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

Video :

wpid-img_0018.jpg

 

 

 

Foto’s : John Heijstek

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!