Vermist meisje 1,5 jaar blijkt bij opa te zitten Lester Youngstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De hulpdiensten zijn woensdagmiddag met spoed uitgerukt naar de Lester Youngstraat. Ouders van een meisje van 1,5 jaar oud waren compleet in paniek omdat hun dochtertje nergens te vinden was. De brandweer rukte uit met duikers en het Mobiel Medisch Team kwam per traumahelikopter ter plaatse. Omdat niet zeker was of het kind mogelijk te water zou zijn geraakt gingen duikers van de brandweer direct zoeken in het water.

Na korte tijd kwam het verlossende bericht dat het meisje terecht was. Ze bleek bij opa te zitten een paar straten verderop. Dit was nog niet gemeld aan de ouders die zich dood waren geschrokken. Hierop pakten de hulpdiensten weer in en gingen met vervolg. De politie heeft nog een gesprek met de ouders gevoerd.

- Advertisement -

Foto’s : Jeffrey Jacobs

 

IMG_1066 IMG_1064 IMG_1062

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd