Vermist meisje 1,5 jaar blijkt bij opa te zitten Lester Youngstraat Rotterdam

woensdag 11 juni 2014 15:59

Rotterdam – De hulpdiensten zijn woensdagmiddag met spoed uitgerukt naar de Lester Youngstraat. Ouders van een meisje van 1,5 jaar oud waren compleet in paniek omdat hun dochtertje nergens te vinden was. De brandweer rukte uit met duikers en het Mobiel Medisch Team kwam per traumahelikopter ter plaatse. Omdat niet zeker was of het kind mogelijk te water zou zijn geraakt gingen duikers van de brandweer direct zoeken in het water.

Na korte tijd kwam het verlossende bericht dat het meisje terecht was. Ze bleek bij opa te zitten een paar straten verderop. Dit was nog niet gemeld aan de ouders die zich dood waren geschrokken. Hierop pakten de hulpdiensten weer in en gingen met vervolg. De politie heeft nog een gesprek met de ouders gevoerd.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

 

IMG_1066 IMG_1064 IMG_1062

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vermist meisje 1,5 jaar blijkt bij opa te zitten Lester Youngstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De hulpdiensten zijn woensdagmiddag met spoed uitgerukt naar de Lester Youngstraat. Ouders van een meisje van 1,5 jaar oud waren compleet in paniek omdat hun dochtertje nergens te vinden was. De brandweer rukte uit met duikers en het Mobiel Medisch Team kwam per traumahelikopter ter plaatse. Omdat niet zeker was of het kind mogelijk te water zou zijn geraakt gingen duikers van de brandweer direct zoeken in het water.

Na korte tijd kwam het verlossende bericht dat het meisje terecht was. Ze bleek bij opa te zitten een paar straten verderop. Dit was nog niet gemeld aan de ouders die zich dood waren geschrokken. Hierop pakten de hulpdiensten weer in en gingen met vervolg. De politie heeft nog een gesprek met de ouders gevoerd.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

 

IMG_1066 IMG_1064 IMG_1062

 

 

Vrachtwagen gekanteld A38 / A16 Ridderkerk

Vrachtwagen gekanteld A38 / A16 Ridderkerk

Ridderkerk - Op de A38 is in de bocht naar de A16 een vrachtwagen gekanteld. Volgens omstanders zou de vrachtwagen te hard hebben gereden en daarna zijn gekanteld. De bestuurder kwam door het ongeval bekneld te zitten in het voertuig. De brandweer is ter plaatse en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!