Bromfietser (17) zwaargewond na ongeval met tractor Parallelweg Maasdam

donderdag 12 juni 2014 11:03

Maasdam – Een 17-jarige bromfietser uit Oud-Beijerland is donderdagochtend zwaargewond geraakt nadat deze op de Parallelweg door nog onbekende oorzaak in botsing kwam met een passerende tractor. Vanwege de ernst van de verwondingen werd er een traumahelikopter ter assistentie gevraagd. De jongen was bij aankomst korte tijd buiten bewustzijn.
De jongen is met onder andere diverse botbreuken met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Politieagenten hebben ter plaatse een onderzoek ingesteld naar het ernstige ongeval. De tractor had achterop een aardappelmachine zitten. Het is nog niet bekend of de jongen daarmee in aanraking is gekomen. De weg was vanwege het politieonderzoek afgesloten voor het verkeer.

Bron & Foto’s : Dave Minderman

DSC_0047 DSC_0056 DSC_0064 DSC_0069 DSC_0079

 

0 reacties

Bromfietser (17) zwaargewond na ongeval met tractor Parallelweg Maasdam
Schrijver:

 

 

Maasdam – Een 17-jarige bromfietser uit Oud-Beijerland is donderdagochtend zwaargewond geraakt nadat deze op de Parallelweg door nog onbekende oorzaak in botsing kwam met een passerende tractor. Vanwege de ernst van de verwondingen werd er een traumahelikopter ter assistentie gevraagd. De jongen was bij aankomst korte tijd buiten bewustzijn.
De jongen is met onder andere diverse botbreuken met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Politieagenten hebben ter plaatse een onderzoek ingesteld naar het ernstige ongeval. De tractor had achterop een aardappelmachine zitten. Het is nog niet bekend of de jongen daarmee in aanraking is gekomen. De weg was vanwege het politieonderzoek afgesloten voor het verkeer.

Bron & Foto’s : Dave Minderman

DSC_0047 DSC_0056 DSC_0064 DSC_0069 DSC_0079

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!