Bromfietser (17) zwaargewond na ongeval met tractor Parallelweg Maasdam

Date:

Share post:

Maasdam – Een 17-jarige bromfietser uit Oud-Beijerland is donderdagochtend zwaargewond geraakt nadat deze op de Parallelweg door nog onbekende oorzaak in botsing kwam met een passerende tractor. Vanwege de ernst van de verwondingen werd er een traumahelikopter ter assistentie gevraagd. De jongen was bij aankomst korte tijd buiten bewustzijn.
De jongen is met onder andere diverse botbreuken met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Politieagenten hebben ter plaatse een onderzoek ingesteld naar het ernstige ongeval. De tractor had achterop een aardappelmachine zitten. Het is nog niet bekend of de jongen daarmee in aanraking is gekomen. De weg was vanwege het politieonderzoek afgesloten voor het verkeer.

Bron & Foto’s : Dave Minderman

- Advertisement -

DSC_0047 DSC_0056 DSC_0064 DSC_0069 DSC_0079

- Advertisement -

Gerelateerd