Traumahelikopter ingezet bij ongeval met scooter Boezemstraat Rotterdam

donderdag 12 juni 2014 16:12

Rotterdam – Bij een ongeval op de Boezemstraat is donderdagmiddag een scooterrijder gewond geraakt nadat deze tegen een auto aan botste, dit gebeurde ter hoogte van de Pijperstraat. De scooterrijder kwam na het ongeval tegen een andere auto aan die vanuit de Pijperstraat de Boezemstraat in wilde rijden.

Een Mobiel Medisch Team kwam per traumahelikopter ter plaatse om eerste hulp te verlenen. Met nog onbekende verwondingen is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis, naar de toedracht van het ongeval is een onderzoek ingesteld.

Foto’s : Mark Swager & Sander Boer | Wijkagent Rotterdam Crooswijk.   Twitter : @Pol_Boer

faodhhwwrehvgobs 043 faodhhwwrehvgobs 044 faodhhwwrehvgobs 045

Bp7sEwXIIAEPbd1 Bp7sFBIIgAAq0v- Bp7tabCCIAAnjRD

 

0 reacties

Traumahelikopter ingezet bij ongeval met scooter Boezemstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Bij een ongeval op de Boezemstraat is donderdagmiddag een scooterrijder gewond geraakt nadat deze tegen een auto aan botste, dit gebeurde ter hoogte van de Pijperstraat. De scooterrijder kwam na het ongeval tegen een andere auto aan die vanuit de Pijperstraat de Boezemstraat in wilde rijden.

Een Mobiel Medisch Team kwam per traumahelikopter ter plaatse om eerste hulp te verlenen. Met nog onbekende verwondingen is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis, naar de toedracht van het ongeval is een onderzoek ingesteld.

Foto’s : Mark Swager & Sander Boer | Wijkagent Rotterdam Crooswijk.   Twitter : @Pol_Boer

faodhhwwrehvgobs 043 faodhhwwrehvgobs 044 faodhhwwrehvgobs 045

Bp7sEwXIIAEPbd1 Bp7sFBIIgAAq0v- Bp7tabCCIAAnjRD

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!