Veel schade na ongeval Burgemeester Beresteijnlaan Capelle aan den IJssel

donderdag 12 juni 2014 15:35

Capelle aan den IJssel – Donderdagmiddag heeft een ongeval op de Burgemeester Beresteijnlaan voor veel schade aan twee personenauto’s gezorgd. Door nog onbekende oorzaak kwamen twee voertuigen in botsing, ambulancepersoneel is ter plaatse gekomen om de inzittenden na te kijken op eventueel letsel.

Medewerkers van Handhaving Capelle hebben in samenwerking met de politie het verkeer geregeld totdat beide voertuigen geborgen waren door een bergingsbedrijf. Nadat de weg vrij werd gemaakt is er een veegwagen ter plaatse gekomen om het wegdek te reinigen.

Foto’s : Handhaving Capelle

foto 1 (1) foto 1 foto 2 foto 3 foto 4 foto 5

 

0 reacties

Veel schade na ongeval Burgemeester Beresteijnlaan Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Donderdagmiddag heeft een ongeval op de Burgemeester Beresteijnlaan voor veel schade aan twee personenauto’s gezorgd. Door nog onbekende oorzaak kwamen twee voertuigen in botsing, ambulancepersoneel is ter plaatse gekomen om de inzittenden na te kijken op eventueel letsel.

Medewerkers van Handhaving Capelle hebben in samenwerking met de politie het verkeer geregeld totdat beide voertuigen geborgen waren door een bergingsbedrijf. Nadat de weg vrij werd gemaakt is er een veegwagen ter plaatse gekomen om het wegdek te reinigen.

Foto’s : Handhaving Capelle

foto 1 (1) foto 1 foto 2 foto 3 foto 4 foto 5

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!