Vrouw gewond na ongeval met hakselaar Anthuriumweg Bleiswijk

donderdag 12 juni 2014 20:10

Bleiswijk – Een vrouw is donderdagmiddag zwaargewond geraakt nadat zij met haar been in een soort hakselaar was gevallen. Het ongeval gebeurde aan de Anthuriumweg. Volgens een woordvoerder van de politie was de vrouw zwaargewond aan haar been. Geluk bij een ongeluk stond het apparaat niet aan. En hebben de scherpe messen de verwondingen veroorzaakt.

Een uit voorzorg opgeroepen traumahelikopter is niet geland om hulp te verlenen. De vrouw is onder begeleiding van de politie naar het ziekenhuis overgebracht. De arbeidsinspectie zal een onderzoek instellen naar het incident. Op het moment van het incidenten werden er werkzaamheden uitgevoerd.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

1 Reactie

  1. Fred Vellekoop

    ” Op het moment van het incidenten waren er werkzaamheden aanwezig.”
    ..waren er werkzaamheden aanwezig.. kan niet ..werden er werkzaamheden uitgevoerd.. kan wel.

Vrouw gewond na ongeval met hakselaar Anthuriumweg Bleiswijk
Schrijver:

 

 

Bleiswijk – Een vrouw is donderdagmiddag zwaargewond geraakt nadat zij met haar been in een soort hakselaar was gevallen. Het ongeval gebeurde aan de Anthuriumweg. Volgens een woordvoerder van de politie was de vrouw zwaargewond aan haar been. Geluk bij een ongeluk stond het apparaat niet aan. En hebben de scherpe messen de verwondingen veroorzaakt.

Een uit voorzorg opgeroepen traumahelikopter is niet geland om hulp te verlenen. De vrouw is onder begeleiding van de politie naar het ziekenhuis overgebracht. De arbeidsinspectie zal een onderzoek instellen naar het incident. Op het moment van het incidenten werden er werkzaamheden uitgevoerd.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!