Dode woningbrand omgekomen door misdrijf Putselaan Rotterdam

vrijdag 13 juni 2014 12:27

Rotterdam – Het stoffelijk overschot van een 58-jarige man die dinsdagochtend werd aangetroffen bij een brand op de Putselaan blijkt om het leven te zijn gekomen door een misdrijf. Uit onderzoek van de politie is gebleken dat het slachtoffer, de 58-jarige Arjun Autar de bewoner van het pand is.
Dakdekkers zagen dinsdagochtend rook uit een woning op de eerste verdieping van een pand aan de Putselaan komen, bij aankomst van der brandweer kon de brand snel onder controle worden gebracht. In de woning troffen brandweerlieden het stoffelijk overschot van Arjun Autar aan, uit onderzoek is gebleken dat hij om het leven is gekomen door een misdrijf. De politie heeft een grootschalig onderzoek ingesteld, zo’n 25 rechercheurs werken op dit moment aan de zaak onder de naam ‘Onderzoeksteam Transvaal’.

Indien u informatie heeft wat van belang kan zijn in het onderzoek kunt u contact met de politie opnemen via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. De politie is met name op zoek naar mensen die meer informatie hebben over wat zich in de nacht van 9 op 10 juni heeft afgespeeld in de woning aan de Putselaan.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_1039gp

 

0 reacties

Dode woningbrand omgekomen door misdrijf Putselaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Het stoffelijk overschot van een 58-jarige man die dinsdagochtend werd aangetroffen bij een brand op de Putselaan blijkt om het leven te zijn gekomen door een misdrijf. Uit onderzoek van de politie is gebleken dat het slachtoffer, de 58-jarige Arjun Autar de bewoner van het pand is.
Dakdekkers zagen dinsdagochtend rook uit een woning op de eerste verdieping van een pand aan de Putselaan komen, bij aankomst van der brandweer kon de brand snel onder controle worden gebracht. In de woning troffen brandweerlieden het stoffelijk overschot van Arjun Autar aan, uit onderzoek is gebleken dat hij om het leven is gekomen door een misdrijf. De politie heeft een grootschalig onderzoek ingesteld, zo’n 25 rechercheurs werken op dit moment aan de zaak onder de naam ‘Onderzoeksteam Transvaal’.

Indien u informatie heeft wat van belang kan zijn in het onderzoek kunt u contact met de politie opnemen via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. De politie is met name op zoek naar mensen die meer informatie hebben over wat zich in de nacht van 9 op 10 juni heeft afgespeeld in de woning aan de Putselaan.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_1039gp

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!