Fietser overleden na ongeval met vrachtwagen Schenkelweg Spijkenisse

vrijdag 13 juni 2014 11:46

Spijkenisse – Bij een ernstig ongeval op de Schenkelweg is vrijdagochtend een fietser om het leven gekomen. De hulpdiensten werden rond 11:15 voor het ongeval gealarmeerd, ondanks de inzet van een Mobiel Medisch Team die per traumahelikopter ter plaatse kwam mocht reanimatie van het slachtoffer niet baten.
Hoe de aanrijding tussen de fietser en de vrachtauto heeft kunnen ontstaan is niet bekend. Ter plaatse is een onderzoek ingesteld naar het tragische ongeval, over de identiteit van het slachtoffer kon de politie nog geen uitspraken doen.

Twitterfoto : @Gezwelgje

BqACcybCUAAdGeS

 

0 reacties

Fietser overleden na ongeval met vrachtwagen Schenkelweg Spijkenisse
Schrijver:

 

 

Spijkenisse – Bij een ernstig ongeval op de Schenkelweg is vrijdagochtend een fietser om het leven gekomen. De hulpdiensten werden rond 11:15 voor het ongeval gealarmeerd, ondanks de inzet van een Mobiel Medisch Team die per traumahelikopter ter plaatse kwam mocht reanimatie van het slachtoffer niet baten.
Hoe de aanrijding tussen de fietser en de vrachtauto heeft kunnen ontstaan is niet bekend. Ter plaatse is een onderzoek ingesteld naar het tragische ongeval, over de identiteit van het slachtoffer kon de politie nog geen uitspraken doen.

Twitterfoto : @Gezwelgje

BqACcybCUAAdGeS

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!