Lange file door eenzijdig ongeval A29 Mijnsheerenland

vrijdag 13 juni 2014 16:52

Mijnsheerenland – Bij een eenzijdig ongeval op de rijksweg A29 is vrijdagmiddag een auto over de kop geslagen. Door nog onbekende oorzaak verloor de bestuurder van de auto de macht over het stuur, vervolgens sloeg de auto over de kop. Toegesnelde hulpdiensten hebben de inzittenden opgevangen, deze konden zelfstandig uit het voertuig stappen en raakten niet gewond.

Het ongeval heeft vanaf het knooppunt Vaanplein voor een lange file richting Numansdorp gezorgd, een berger is uiteindelijk ter plaatse gekomen om het voertuig weg te slepen.

Foto’s : Dave Minderman

DSC_0105 DSC_0108 DSC_0113 DSC_0143

 

0 reacties

Lange file door eenzijdig ongeval A29 Mijnsheerenland
Schrijver:

 

 

Mijnsheerenland – Bij een eenzijdig ongeval op de rijksweg A29 is vrijdagmiddag een auto over de kop geslagen. Door nog onbekende oorzaak verloor de bestuurder van de auto de macht over het stuur, vervolgens sloeg de auto over de kop. Toegesnelde hulpdiensten hebben de inzittenden opgevangen, deze konden zelfstandig uit het voertuig stappen en raakten niet gewond.

Het ongeval heeft vanaf het knooppunt Vaanplein voor een lange file richting Numansdorp gezorgd, een berger is uiteindelijk ter plaatse gekomen om het voertuig weg te slepen.

Foto’s : Dave Minderman

DSC_0105 DSC_0108 DSC_0113 DSC_0143

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!