Meisje (10) gewond tijdens vechtpartij Mathenesserweg Rotterdam

vrijdag 13 juni 2014 19:02

Rotterdam – Vrijdagmiddag is een 10-jarig meisje op de Mathenesserweg gewond geraakt nadat zij tijdens een vechtpartij omver werd geduwd. In een portiek was een opstootje tussen meerdere kinderen aan de gang, het meisje viel in een stuk glas nadat zij omver werd geduwd door een ander kind.

Ambulancepersoneel is ter plaatse gekomen om het slachtoffertje na te kijken, de verwondingen lijken echter mee te vallen. Wat de exacte toedracht tot het opstootje is geweest zal uit een politieonderzoek moeten blijken.

 

0 reacties

Meisje (10) gewond tijdens vechtpartij Mathenesserweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Vrijdagmiddag is een 10-jarig meisje op de Mathenesserweg gewond geraakt nadat zij tijdens een vechtpartij omver werd geduwd. In een portiek was een opstootje tussen meerdere kinderen aan de gang, het meisje viel in een stuk glas nadat zij omver werd geduwd door een ander kind.

Ambulancepersoneel is ter plaatse gekomen om het slachtoffertje na te kijken, de verwondingen lijken echter mee te vallen. Wat de exacte toedracht tot het opstootje is geweest zal uit een politieonderzoek moeten blijken.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!