Succesvolle verkeerscontrole in Krimpen aan den IJssel

vrijdag 13 juni 2014 01:05

Krimpen aan den IJssel – Het  wijkteam politie Krimpen aan den IJssel en de verkeershandhavingsteam van de politie eenheid Rotterdam heeft donderdagmorgen een verkeerscontrole gehouden. Dit op de  Industrieweg, Oude Tiendweg en Rotterdamsweg. Bij de Rotterdamseweg onderaan de Algeraweg werden de bromfietsen/ scooters gecontroleerd werden waar sommige dingen niet in orde waren aan de scooters/brommers.

Op de Industrieweg was er een snelheidscontrole waar de hoogst gemeten snelheid 85 Km p/u van de ruim 50 gecontroleerde auto’s. De tweede helft van de ochtend waren de controles bij de Oude Tiendweg, hier waren  bestuurders aan de kant gezet voor gebreken aan de auto, niet handsfree bellen en zonder gordel achter het stuur aan rijden.

Foto´s en verslag  : Jeroen van Zomeren

IMG_1072 IMG_1077 IMG_1093 IMG_1096 IMG_1097 IMG_1112

 

0 reacties

Succesvolle verkeerscontrole in Krimpen aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Krimpen aan den IJssel – Het  wijkteam politie Krimpen aan den IJssel en de verkeershandhavingsteam van de politie eenheid Rotterdam heeft donderdagmorgen een verkeerscontrole gehouden. Dit op de  Industrieweg, Oude Tiendweg en Rotterdamsweg. Bij de Rotterdamseweg onderaan de Algeraweg werden de bromfietsen/ scooters gecontroleerd werden waar sommige dingen niet in orde waren aan de scooters/brommers.

Op de Industrieweg was er een snelheidscontrole waar de hoogst gemeten snelheid 85 Km p/u van de ruim 50 gecontroleerde auto’s. De tweede helft van de ochtend waren de controles bij de Oude Tiendweg, hier waren  bestuurders aan de kant gezet voor gebreken aan de auto, niet handsfree bellen en zonder gordel achter het stuur aan rijden.

Foto´s en verslag  : Jeroen van Zomeren

IMG_1072 IMG_1077 IMG_1093 IMG_1096 IMG_1097 IMG_1112

 

Vrachtwagen gekanteld A38 / A16 Ridderkerk

Vrachtwagen gekanteld A38 / A16 Ridderkerk

Ridderkerk - Op de A38 is in de bocht naar de A16 een vrachtwagen gekanteld. Volgens omstanders zou de vrachtwagen te hard hebben gereden en daarna zijn gekanteld. De bestuurder kwam door het ongeval bekneld te zitten in het voertuig. De brandweer is ter plaatse en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!