21-jarige man neergestoken tijdens ruzie Dorpsplein Benthuizen

zaterdag 14 juni 2014 10:45

Benthuizen – Bij een steekincident op het Dorpsplein heeft een 21-jarige man uit Zoetermeer meerdere steekwonden opgelopen. Een ruzie liep in de vroege ochtend dusdanig uit de hand dat de Zoetermeerder keren werd bestoken door de andere partij. Met nog onbekende verwondingen is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis, de politie heeft een onderzoek ingesteld na het steekincident.

Wat de exacte toedracht tot de ruzie en het steekincident is geweest zal uit het onderzoek moeten blijken, of de politie al aanhoudingen heeft verricht is vooralsnog onbekend.

 

0 reacties

21-jarige man neergestoken tijdens ruzie Dorpsplein Benthuizen
Schrijver:

 

 

Benthuizen – Bij een steekincident op het Dorpsplein heeft een 21-jarige man uit Zoetermeer meerdere steekwonden opgelopen. Een ruzie liep in de vroege ochtend dusdanig uit de hand dat de Zoetermeerder keren werd bestoken door de andere partij. Met nog onbekende verwondingen is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis, de politie heeft een onderzoek ingesteld na het steekincident.

Wat de exacte toedracht tot de ruzie en het steekincident is geweest zal uit het onderzoek moeten blijken, of de politie al aanhoudingen heeft verricht is vooralsnog onbekend.

 

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Gouda - Donderdagavond 1 oktober heeft een automobilist een lantaarnpaal omver gereden op het Middenmolenplein in Gouda. Er raakte gelukkig niemand gewond. Rond 20.00 uur werd de politie en brandweer gebeld na het ongeval en dat het voertuig mogelijk in brand zou...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!