Man overvalt supermarkt met groot kapmes Putsebocht Rotterdam

zaterdag 14 juni 2014 10:50

Rotterdam – De politie heeft vrijdagavond een ware klopjacht uitgevoerd naar een man die op de Putsebocht een supermarkt overviel. Rond 18:00 stapte de overvaller de supermarkt binnen en bedreigde het aanwezige personeel met een groot kapmes, vervolgens ging hij er met de gehele kassalade vandoor in nog onbekende richting.

Ondanks de inzet van vele politie-eenheden kon de dader niet meer worden aangehouden, naar de overval is een onderzoek ingesteld. Personen die iets opvallends hebben gezien kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

0 reacties

Man overvalt supermarkt met groot kapmes Putsebocht Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft vrijdagavond een ware klopjacht uitgevoerd naar een man die op de Putsebocht een supermarkt overviel. Rond 18:00 stapte de overvaller de supermarkt binnen en bedreigde het aanwezige personeel met een groot kapmes, vervolgens ging hij er met de gehele kassalade vandoor in nog onbekende richting.

Ondanks de inzet van vele politie-eenheden kon de dader niet meer worden aangehouden, naar de overval is een onderzoek ingesteld. Personen die iets opvallends hebben gezien kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!