zondag, januari 16, 2022
5.6 C
Rotterdam
zondag 16 januari 2022

Rouwstoet Nigel (11) trekt door straten Capelle en Rotterdam [VIDEO]

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Op zaterdag 14 juni is de 11-jarige Nigel Joey Landveld begraven. Hij overleed dinsdag 10 juni aan zijn verwondingen na een ernstig verkeersongeval op de Capelseweg op zondag 8 juni. Een lange stoet met de rouwwagen voorop trok vanaf zijn ouderlijke woning aan het Elisabeth Muscherf in Capelle aan den IJssel richting school de Pionier in Rotterdam-Oostflank. Daarna trok de stoet naar de Capelseweg waar het dramatische ongeval had plaatsgevonden.

Op de ongevalslocatie bekeek zijn oom nog even naar de gedenkplek waar diverse bloemen en brieven waren verzameld. Vervolgens werd er op de Rietbaan in Capelle aan den IJssel geparkeerd waarna de stoet lopend naar de begraafplaats op de Burgemeester Schalijlaan in Capelle aan den IJssel. Daar werd hij vanmiddag in besloten kring begraven.

Om alles in goede banen te leiden werden diverse kruispunten korte tijd stilgezet. Automobilisten moesten een aantal minuten wachten alvorens zij verder mochten rijden. Medewerkers van Handhaving Capelle, verkeersregelaars van de dienst uitvoering en de politie hebben de stoet begeleid en de verkeersstoppen geregeld. Alle bestuurders hebben nagenoeg allemaal respectvol gereageerd op de afsluitingen.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_0034gp IMG_0046gp IMG_0065gp IMG_0074gp IMG_0081gp IMG_0088gp IMG_0117gp IMG_0129gp IMG_0136gp IMG_0141gp IMG_0154gp IMG_0163gp

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,117VolgersVolg
- advertentie -