Dronken man stoot scooter omver en stapt in verkeerde “taxi” Oostmolenlaan Rotterdam

zondag 15 juni 2014 12:45

Rotterdam – Een dronken man heeft zondagmorgen schade aan een scooter toegebracht. Agenten kregen de melding dat hij op de Oostmolenlaan een scooter omver had gestoten. Ter plaatse kwamen troffen zij een jongen aan bij een scooter die inmiddels rechtop stond. Na een onderzoek bleek de scooter niet van hem te zijn ondanks dat hij dat wel beweerde. Al snel werd duidelijk dat hij behoorlijk gezopen hand, want stilstaan op zijn benen zat er niet meer in. Agenten besloten om zijn benen te noteren en hem de keus te bieden om een taxi te nemen.

De jongen nam het advies aan, maar stapte in de verkeerde taxi. Hij opende de bijrijdersdeur van de politiebus en ging lekker zitten. Dit was niet de bedoeling en agenten hebben hem weer uit de bus gehaald. Al snel kwamen zijn vrienden aanlopen die wat moesten lachen en hebben hem meegenomen richting huis. Waarschijnlijk zal hij later deze dag ontwaken met een flinke kater. De schade aan de scooter zal geregeld worden via de verzekering van de man.

Foto : Jeffrey Jacobs

IMG_0198gp IMG_0199gp

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dronken man stoot scooter omver en stapt in verkeerde “taxi” Oostmolenlaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een dronken man heeft zondagmorgen schade aan een scooter toegebracht. Agenten kregen de melding dat hij op de Oostmolenlaan een scooter omver had gestoten. Ter plaatse kwamen troffen zij een jongen aan bij een scooter die inmiddels rechtop stond. Na een onderzoek bleek de scooter niet van hem te zijn ondanks dat hij dat wel beweerde. Al snel werd duidelijk dat hij behoorlijk gezopen hand, want stilstaan op zijn benen zat er niet meer in. Agenten besloten om zijn benen te noteren en hem de keus te bieden om een taxi te nemen.

De jongen nam het advies aan, maar stapte in de verkeerde taxi. Hij opende de bijrijdersdeur van de politiebus en ging lekker zitten. Dit was niet de bedoeling en agenten hebben hem weer uit de bus gehaald. Al snel kwamen zijn vrienden aanlopen die wat moesten lachen en hebben hem meegenomen richting huis. Waarschijnlijk zal hij later deze dag ontwaken met een flinke kater. De schade aan de scooter zal geregeld worden via de verzekering van de man.

Foto : Jeffrey Jacobs

IMG_0198gp IMG_0199gp

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!