Grote uitslaande brand op dak van woning Voorstraat Dordrecht

zondag 15 juni 2014 17:58

Dordrecht – In een pand aan de Voorstraat is zondagmiddag door nog onbekende oorzaak een grote brand ontstaan. Op het dak van het pand brak een uitslaande brand uit, vanwege de grootte van de brand heeft de brandweer opgeschaald naar het sein “zeer grote brand”.

Brandweerlieden zijn met veel materieel ter plaatse om het vuur onder controle te krijgen, de brandweer geeft via Twitter het advies om uit de rook te blijven. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan zal nader worden onderzocht, een grote rookpluim is in de wijde omtrek zicht

 

0 reacties

Grote uitslaande brand op dak van woning Voorstraat Dordrecht
Schrijver:

 

 

Dordrecht – In een pand aan de Voorstraat is zondagmiddag door nog onbekende oorzaak een grote brand ontstaan. Op het dak van het pand brak een uitslaande brand uit, vanwege de grootte van de brand heeft de brandweer opgeschaald naar het sein “zeer grote brand”.

Brandweerlieden zijn met veel materieel ter plaatse om het vuur onder controle te krijgen, de brandweer geeft via Twitter het advies om uit de rook te blijven. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan zal nader worden onderzocht, een grote rookpluim is in de wijde omtrek zicht

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!