woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Man (25) gewond na steekpartij bij café Havenplein Spijkenisse

- advertentie -


Spijkenisse – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag twee mannen aangehouden voor hun betrokkenheid bij een steekpartij bij een Café aan het Havenplein. Een 25-jarige horecamedewerker uit Spijkenisse raakte gewond na een vechtpartij waarbij is gestoken. Hij werd aanspreekbaar naar het ziekenhuis gebracht door ambulancepersoneel. De politie ging direct op zoek naar de verdachten en kon al snel een 21-jarige Rotterdam aanhouden.

Als snel werd duidelijk dat er nog een tweede verdachte betrokken was bij de steekpartij. Rond 5 uur meldde een 22-jarige man uit Spijkenisse zich bij het politiebureau. Hier werd ingesloten voor nader verhoor door de recherche.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -