Man (25) gewond na steekpartij bij café Havenplein Spijkenisse

Date:

Share post:


Spijkenisse – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag twee mannen aangehouden voor hun betrokkenheid bij een steekpartij bij een Café aan het Havenplein. Een 25-jarige horecamedewerker uit Spijkenisse raakte gewond na een vechtpartij waarbij is gestoken. Hij werd aanspreekbaar naar het ziekenhuis gebracht door ambulancepersoneel. De politie ging direct op zoek naar de verdachten en kon al snel een 21-jarige Rotterdam aanhouden.

Als snel werd duidelijk dat er nog een tweede verdachte betrokken was bij de steekpartij. Rond 5 uur meldde een 22-jarige man uit Spijkenisse zich bij het politiebureau. Hier werd ingesloten voor nader verhoor door de recherche.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd