Man (25) gewond na steekpartij bij café Havenplein Spijkenisse

zondag 15 juni 2014 12:37


Spijkenisse – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag twee mannen aangehouden voor hun betrokkenheid bij een steekpartij bij een Café aan het Havenplein. Een 25-jarige horecamedewerker uit Spijkenisse raakte gewond na een vechtpartij waarbij is gestoken. Hij werd aanspreekbaar naar het ziekenhuis gebracht door ambulancepersoneel. De politie ging direct op zoek naar de verdachten en kon al snel een 21-jarige Rotterdam aanhouden.

Als snel werd duidelijk dat er nog een tweede verdachte betrokken was bij de steekpartij. Rond 5 uur meldde een 22-jarige man uit Spijkenisse zich bij het politiebureau. Hier werd ingesloten voor nader verhoor door de recherche.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man (25) gewond na steekpartij bij café Havenplein Spijkenisse
Schrijver:

 

 


Spijkenisse – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag twee mannen aangehouden voor hun betrokkenheid bij een steekpartij bij een Café aan het Havenplein. Een 25-jarige horecamedewerker uit Spijkenisse raakte gewond na een vechtpartij waarbij is gestoken. Hij werd aanspreekbaar naar het ziekenhuis gebracht door ambulancepersoneel. De politie ging direct op zoek naar de verdachten en kon al snel een 21-jarige Rotterdam aanhouden.

Als snel werd duidelijk dat er nog een tweede verdachte betrokken was bij de steekpartij. Rond 5 uur meldde een 22-jarige man uit Spijkenisse zich bij het politiebureau. Hier werd ingesloten voor nader verhoor door de recherche.

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!