zondag, januari 16, 2022
5.6 C
Rotterdam
zondag 16 januari 2022

Man met been bekneld tussen kademuur en stootbalk Oosterkade Rotterdam

- advertentie -


Rotterdam – De brandweer moest in de nacht van zaterdag op zondag uitrukken voor een persoon die bekneld zou zitten op de Oosterkade. Ter plaatse bleek er een man met zijn been bekneld te zitten tussen de kademuur en een houten stootbalk. Met behulp van een spreider kon de man door de brandweer worden bevrijd.

Ambulancepersoneel heeft de man nog gecontroleerd maar die bleek naast een flinke dronken gemoedsstand niets te mankeren.Omdat man met de auto was heeft de politie hem verteld dat hij niet mocht rijden. Wat hij daarna heeft gedaan is niet bekend.

Foto : Jeffrey Jacobs

IMG_0192gp

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,117VolgersVolg
- advertentie -