Man met been bekneld tussen kademuur en stootbalk Oosterkade Rotterdam

zondag 15 juni 2014 12:29


Rotterdam – De brandweer moest in de nacht van zaterdag op zondag uitrukken voor een persoon die bekneld zou zitten op de Oosterkade. Ter plaatse bleek er een man met zijn been bekneld te zitten tussen de kademuur en een houten stootbalk. Met behulp van een spreider kon de man door de brandweer worden bevrijd.

Ambulancepersoneel heeft de man nog gecontroleerd maar die bleek naast een flinke dronken gemoedsstand niets te mankeren.Omdat man met de auto was heeft de politie hem verteld dat hij niet mocht rijden. Wat hij daarna heeft gedaan is niet bekend.

Foto : Jeffrey Jacobs

IMG_0192gp

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man met been bekneld tussen kademuur en stootbalk Oosterkade Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam – De brandweer moest in de nacht van zaterdag op zondag uitrukken voor een persoon die bekneld zou zitten op de Oosterkade. Ter plaatse bleek er een man met zijn been bekneld te zitten tussen de kademuur en een houten stootbalk. Met behulp van een spreider kon de man door de brandweer worden bevrijd.

Ambulancepersoneel heeft de man nog gecontroleerd maar die bleek naast een flinke dronken gemoedsstand niets te mankeren.Omdat man met de auto was heeft de politie hem verteld dat hij niet mocht rijden. Wat hij daarna heeft gedaan is niet bekend.

Foto : Jeffrey Jacobs

IMG_0192gp

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!