zondag, januari 16, 2022
5.6 C
Rotterdam
zondag 16 januari 2022

Mogelijk dronken vrouw te water Regenboogkade Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Op de Regenboogkade is zaterdagavond een vrouw mogelijk onder invloed van alcohol te water geraakt aan de Regenboogkade. De hulpdiensten werden met spoed gealarmeerd, omdat de vrouw eenmaal ter plaatse nog in het water lag werd een duikteam van de brandweer eveneens gealarmeerd.

Toegesneld ambulancepersoneel is ter plaatse gekomen om het slachtoffer na te kijken, zij is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. De fiets van de vrouw is door de politie meegenomen, mogelijk was de vrouw onder invloed toen zij te water raakte.

Foto’s : Joëy Heijstek & Jeffrey Jacobs

IMG_0171 DSC_4281 DSC_4282

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,117VolgersVolg
- advertentie -