Mogelijk dronken vrouw te water Regenboogkade Rotterdam

zondag 15 juni 2014 01:12

Rotterdam – Op de Regenboogkade is zaterdagavond een vrouw mogelijk onder invloed van alcohol te water geraakt aan de Regenboogkade. De hulpdiensten werden met spoed gealarmeerd, omdat de vrouw eenmaal ter plaatse nog in het water lag werd een duikteam van de brandweer eveneens gealarmeerd.

Toegesneld ambulancepersoneel is ter plaatse gekomen om het slachtoffer na te kijken, zij is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. De fiets van de vrouw is door de politie meegenomen, mogelijk was de vrouw onder invloed toen zij te water raakte.

Foto’s : Joëy Heijstek & Jeffrey Jacobs

IMG_0171 DSC_4281 DSC_4282

 

0 reacties

Mogelijk dronken vrouw te water Regenboogkade Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Op de Regenboogkade is zaterdagavond een vrouw mogelijk onder invloed van alcohol te water geraakt aan de Regenboogkade. De hulpdiensten werden met spoed gealarmeerd, omdat de vrouw eenmaal ter plaatse nog in het water lag werd een duikteam van de brandweer eveneens gealarmeerd.

Toegesneld ambulancepersoneel is ter plaatse gekomen om het slachtoffer na te kijken, zij is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. De fiets van de vrouw is door de politie meegenomen, mogelijk was de vrouw onder invloed toen zij te water raakte.

Foto’s : Joëy Heijstek & Jeffrey Jacobs

IMG_0171 DSC_4281 DSC_4282

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!