Schuur volledig in de as gelegd na felle brand Lethmaetstraat Gouda

Date:

Share post:

Gouda – De brandweer werd zondagavond gealarmeerd voor een brand in de Lethmaetstraat. Ter plaatse bleek het te gaan om een uitslaande brand in een schuurtje van het kinderdagverblijf. Door razendsnel optreden kon de brandweer voorkomen dat het kinderdagverblijf zelf in de brand vloog. Echter was al het speelgoed in het schuur verloren gegaan.

Omdat het niet de eerste keer is dat er brand woedt. De politie heeft de omgeving afgezet in verband met een plaats delict. Medewerkers van de Forensische Opsporing en brandonderzoek gaan sporen veilig stellen. Na ongeveer drie kwartier was de brand uit. Omdat het kinderdagverblijf van binnen gecontroleerd moest worden werden enkele ramen ingeslagen. Er bleek binnen verder niets aan de hand.

Foto’s : Darinca Gerritsen

1-DSC_0697 1-DSC_0640 1-DSC_0666-001 1-DSC_0695

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd