Vier jongens aangehouden voor openlijke geweldpleging Meent Rotterdam

zondag 15 juni 2014 12:30


Rotterdam –
De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag vier jongeren aangehouden voor openlijke geweldpleging en verstoring van de openbare orde in het centrum van Rotterdam. Op de Meent werden de jongeren aangehouden en gefouillieerd door de agenten nadat zij waren betrokken bij een opstootje.

Omdat er vier verdachten aangehouden moesten worden werden drie jongeren aan elkaar vastgeboeid en werd de wandeling naar het bureau voortgezet. Daar zijn zij ingezonden om zondag te worden verhoord. Het is niet bekend wat voor geweld zij hebben gebruikt.

IMG_0187gp

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vier jongens aangehouden voor openlijke geweldpleging Meent Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam –
De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag vier jongeren aangehouden voor openlijke geweldpleging en verstoring van de openbare orde in het centrum van Rotterdam. Op de Meent werden de jongeren aangehouden en gefouillieerd door de agenten nadat zij waren betrokken bij een opstootje.

Omdat er vier verdachten aangehouden moesten worden werden drie jongeren aan elkaar vastgeboeid en werd de wandeling naar het bureau voortgezet. Daar zijn zij ingezonden om zondag te worden verhoord. Het is niet bekend wat voor geweld zij hebben gebruikt.

IMG_0187gp

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!