woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Vier jongens aangehouden voor openlijke geweldpleging Meent Rotterdam

- advertentie -


Rotterdam –
De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag vier jongeren aangehouden voor openlijke geweldpleging en verstoring van de openbare orde in het centrum van Rotterdam. Op de Meent werden de jongeren aangehouden en gefouillieerd door de agenten nadat zij waren betrokken bij een opstootje.

Omdat er vier verdachten aangehouden moesten worden werden drie jongeren aan elkaar vastgeboeid en werd de wandeling naar het bureau voortgezet. Daar zijn zij ingezonden om zondag te worden verhoord. Het is niet bekend wat voor geweld zij hebben gebruikt.

IMG_0187gp

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -