woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Zoekactie naar mogelijke inbreker na inbraakalarm Media Markt Alexandrium Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft zaterdagavond een onderzoek ingesteld na een inbraakalarm in de Media Markt aan de Watermanweg. Meerdere eenheden van de politie gingen ter plaatse nadat er een inbraakalarm werd geactiveerd. Een hondengeleider van de politie heeft in de Media Markt gezocht naar een mogelijke inbreker, dit echter zonder resultaat.

Aan de achterzijde van de elektronicazaak stonden eveneens agenten opgesteld, omdat uiteindelijk bleek dat er geen sprake was van een inbraak konden de agenten met vervolg. Wat het inbraakalarm heeft laten afgaan is niet bekend.

Foto’s : Joëy Heijstek                   Twitterfoto : Sander Boer | Wijkagent Rotterdam Crooswijk

IMG_0168 IMG_0167 IMG_0165 IMG_0164 BqH6aZsCAAE24Gg

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -