Zoekactie naar mogelijke inbreker na inbraakalarm Media Markt Alexandrium Rotterdam

zondag 15 juni 2014 01:23

Rotterdam – De politie heeft zaterdagavond een onderzoek ingesteld na een inbraakalarm in de Media Markt aan de Watermanweg. Meerdere eenheden van de politie gingen ter plaatse nadat er een inbraakalarm werd geactiveerd. Een hondengeleider van de politie heeft in de Media Markt gezocht naar een mogelijke inbreker, dit echter zonder resultaat.

Aan de achterzijde van de elektronicazaak stonden eveneens agenten opgesteld, omdat uiteindelijk bleek dat er geen sprake was van een inbraak konden de agenten met vervolg. Wat het inbraakalarm heeft laten afgaan is niet bekend.

Foto’s : Joëy Heijstek                   Twitterfoto : Sander Boer | Wijkagent Rotterdam Crooswijk

IMG_0168 IMG_0167 IMG_0165 IMG_0164 BqH6aZsCAAE24Gg

 

0 reacties

Zoekactie naar mogelijke inbreker na inbraakalarm Media Markt Alexandrium Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft zaterdagavond een onderzoek ingesteld na een inbraakalarm in de Media Markt aan de Watermanweg. Meerdere eenheden van de politie gingen ter plaatse nadat er een inbraakalarm werd geactiveerd. Een hondengeleider van de politie heeft in de Media Markt gezocht naar een mogelijke inbreker, dit echter zonder resultaat.

Aan de achterzijde van de elektronicazaak stonden eveneens agenten opgesteld, omdat uiteindelijk bleek dat er geen sprake was van een inbraak konden de agenten met vervolg. Wat het inbraakalarm heeft laten afgaan is niet bekend.

Foto’s : Joëy Heijstek                   Twitterfoto : Sander Boer | Wijkagent Rotterdam Crooswijk

IMG_0168 IMG_0167 IMG_0165 IMG_0164 BqH6aZsCAAE24Gg

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!