Grote inzet hulpdiensten door gaslek Vijverlaan Bodegraven

maandag 16 juni 2014 10:22

Bodegraven – Het gaslek wat maandagmorgen ontstond aan de Vijverlaan is inmiddels onder controle. Het gevaar is geweken maar het lek is nog niet hersteld. Het lek ontstond nadat een kraanmachinist met graafwerkzaamheden de hogedrukleiding raakte waardoor deze knapte. De machinist is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Omdat er veel gas vrij kwam heeft de brandweer waterschermen opgezet om de gasdampen neer te slaan.

Een gedeelte van de Vijverlaan werd ontruimd vanwege de lekkage. De bewoners konden elders bij familie of vrienden opvang vinden. Alle bewoners mochten later in de middag weer terug naar hun woningen. Volgens Stedin zijn alleen bedrijven getroffen door de gaslekkage. Alle huishoudens hebben gewoon gas. Het is niet bekend hoelang het duur voor het lek is gedicht.

Foto : Twitter Annemarie Disseldorp

gaslek-bodegraven-annemarie-disseldorp

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Grote inzet hulpdiensten door gaslek Vijverlaan Bodegraven
Schrijver:

 

 

Bodegraven – Het gaslek wat maandagmorgen ontstond aan de Vijverlaan is inmiddels onder controle. Het gevaar is geweken maar het lek is nog niet hersteld. Het lek ontstond nadat een kraanmachinist met graafwerkzaamheden de hogedrukleiding raakte waardoor deze knapte. De machinist is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Omdat er veel gas vrij kwam heeft de brandweer waterschermen opgezet om de gasdampen neer te slaan.

Een gedeelte van de Vijverlaan werd ontruimd vanwege de lekkage. De bewoners konden elders bij familie of vrienden opvang vinden. Alle bewoners mochten later in de middag weer terug naar hun woningen. Volgens Stedin zijn alleen bedrijven getroffen door de gaslekkage. Alle huishoudens hebben gewoon gas. Het is niet bekend hoelang het duur voor het lek is gedicht.

Foto : Twitter Annemarie Disseldorp

gaslek-bodegraven-annemarie-disseldorp

 

 

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!