Grote inzet hulpdiensten door gaslek Vijverlaan Bodegraven

Date:

Share post:

- Advertisement -

Bodegraven – Het gaslek wat maandagmorgen ontstond aan de Vijverlaan is inmiddels onder controle. Het gevaar is geweken maar het lek is nog niet hersteld. Het lek ontstond nadat een kraanmachinist met graafwerkzaamheden de hogedrukleiding raakte waardoor deze knapte. De machinist is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Omdat er veel gas vrij kwam heeft de brandweer waterschermen opgezet om de gasdampen neer te slaan.

Een gedeelte van de Vijverlaan werd ontruimd vanwege de lekkage. De bewoners konden elders bij familie of vrienden opvang vinden. Alle bewoners mochten later in de middag weer terug naar hun woningen. Volgens Stedin zijn alleen bedrijven getroffen door de gaslekkage. Alle huishoudens hebben gewoon gas. Het is niet bekend hoelang het duur voor het lek is gedicht.

Foto : Twitter Annemarie Disseldorp

gaslek-bodegraven-annemarie-disseldorp

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd