Kleine brand in keuken Valeriusrondeel Capelle aan den IJssel

maandag 16 juni 2014 22:19

Capelle aan den IJssel – Maandagavond even voor de klok van 8 uur is de brandweer van Capelle aan den IJssel opgeroepen voor een brand aan het Valeriusrondeel. De brand betrof een pannetje op het vuur en  was op de 10de woonlaag van deze flat. De brandweer was de brand snel meester. Bewoners zijn tijdelijk opgevangen door  de politievoertuig.

Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Stichting Salvage gaat verdere maatregelen nemen voor de hulpverlening voor de bewoners. Een agent heeft een klein jongetje netjes naar zijn portiek begeleid.

Foto’s: Jeroen van Zomeren

IMG_1128 IMG_1137 IMG_1147 IMG_1159 IMG_1163

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Kleine brand in keuken Valeriusrondeel Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Maandagavond even voor de klok van 8 uur is de brandweer van Capelle aan den IJssel opgeroepen voor een brand aan het Valeriusrondeel. De brand betrof een pannetje op het vuur en  was op de 10de woonlaag van deze flat. De brandweer was de brand snel meester. Bewoners zijn tijdelijk opgevangen door  de politievoertuig.

Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Stichting Salvage gaat verdere maatregelen nemen voor de hulpverlening voor de bewoners. Een agent heeft een klein jongetje netjes naar zijn portiek begeleid.

Foto’s: Jeroen van Zomeren

IMG_1128 IMG_1137 IMG_1147 IMG_1159 IMG_1163

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!