zondag, januari 16, 2022
5.6 C
Rotterdam
zondag 16 januari 2022

32-jarige man aangehouden voor overval op supermarkt Putsebocht Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie laat weten op 15 juni een 32-jarige man uit Spijkenisse te hebben aangehouden op verdenking van het plegen van een overval. De man wordt ervan verdacht op 13 juni een gewapende overval op een supermarkt aan de Putsebocht te hebben gepleegd.

Het personeel werd bedreigd door de overvaller met een groot mes, tijdens het onderzoek leidde het spoor naar de verdachte man. De politie heeft de man in verzekering gesteld en zal worden gehoord, hieruit zal moeten blijken of de man daadwerkelijk de overval heeft gepleegd.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,117VolgersVolg
- advertentie -