32-jarige man aangehouden voor overval op supermarkt Putsebocht Rotterdam

dinsdag 17 juni 2014 08:54
Joëy Heijstek

Rotterdam – De politie laat weten op 15 juni een 32-jarige man uit Spijkenisse te hebben aangehouden op verdenking van het plegen van een overval. De man wordt ervan verdacht op 13 juni een gewapende overval op een supermarkt aan de Putsebocht te hebben gepleegd.

Het personeel werd bedreigd door de overvaller met een groot mes, tijdens het onderzoek leidde het spoor naar de verdachte man. De politie heeft de man in verzekering gesteld en zal worden gehoord, hieruit zal moeten blijken of de man daadwerkelijk de overval heeft gepleegd.

 

0 reacties

32-jarige man aangehouden voor overval op supermarkt Putsebocht Rotterdam
Schrijver:

 

Joëy Heijstek 

Rotterdam – De politie laat weten op 15 juni een 32-jarige man uit Spijkenisse te hebben aangehouden op verdenking van het plegen van een overval. De man wordt ervan verdacht op 13 juni een gewapende overval op een supermarkt aan de Putsebocht te hebben gepleegd.

Het personeel werd bedreigd door de overvaller met een groot mes, tijdens het onderzoek leidde het spoor naar de verdachte man. De politie heeft de man in verzekering gesteld en zal worden gehoord, hieruit zal moeten blijken of de man daadwerkelijk de overval heeft gepleegd.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!