Alle 375 leerlingen slagen voor fiets verkeersexamen Krimpen a/d IJssel

Date:

Share post:

Krimpen aan den IJssel –  Dinsdag waren de fietsverkeersexamens voor de basisschool scholieren van de groepen 7 en 8  uit Krimpen aan den IJssel. De start werd gegeven door de wijkteam chef van de politie Krimpen. Op een vastgesteld route waren diverse ouders en andere betrokken aanwezig om de kinderen te controleren of zij bekend waren met de verkeersregels.

Er werd onder andere gelet op het handen uitsteken bij afslaan, opletten bij kruisingen en stoppen voor rood verkeerslicht. Alle 375 leerlingen zijn geslaagd voor de fietsverkeersexamen. Ze krijgen allemaal een diploma uitgerijkt waarin staat dat ze zijn geslaagd.

Foto’s : Jeroen van Zomeren

IMG_1176 IMG_1186 IMG_1199 IMG_1217 IMG_1234 IMG_1261 IMG_1288 IMG_1292

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd