Alle 375 leerlingen slagen voor fiets verkeersexamen Krimpen a/d IJssel

dinsdag 17 juni 2014 20:17

Krimpen aan den IJssel –  Dinsdag waren de fietsverkeersexamens voor de basisschool scholieren van de groepen 7 en 8  uit Krimpen aan den IJssel. De start werd gegeven door de wijkteam chef van de politie Krimpen. Op een vastgesteld route waren diverse ouders en andere betrokken aanwezig om de kinderen te controleren of zij bekend waren met de verkeersregels.

Er werd onder andere gelet op het handen uitsteken bij afslaan, opletten bij kruisingen en stoppen voor rood verkeerslicht. Alle 375 leerlingen zijn geslaagd voor de fietsverkeersexamen. Ze krijgen allemaal een diploma uitgerijkt waarin staat dat ze zijn geslaagd.

Foto’s : Jeroen van Zomeren

IMG_1176 IMG_1186 IMG_1199 IMG_1217 IMG_1234 IMG_1261 IMG_1288 IMG_1292

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Alle 375 leerlingen slagen voor fiets verkeersexamen Krimpen a/d IJssel
Schrijver:

 

 

Krimpen aan den IJssel –  Dinsdag waren de fietsverkeersexamens voor de basisschool scholieren van de groepen 7 en 8  uit Krimpen aan den IJssel. De start werd gegeven door de wijkteam chef van de politie Krimpen. Op een vastgesteld route waren diverse ouders en andere betrokken aanwezig om de kinderen te controleren of zij bekend waren met de verkeersregels.

Er werd onder andere gelet op het handen uitsteken bij afslaan, opletten bij kruisingen en stoppen voor rood verkeerslicht. Alle 375 leerlingen zijn geslaagd voor de fietsverkeersexamen. Ze krijgen allemaal een diploma uitgerijkt waarin staat dat ze zijn geslaagd.

Foto’s : Jeroen van Zomeren

IMG_1176 IMG_1186 IMG_1199 IMG_1217 IMG_1234 IMG_1261 IMG_1288 IMG_1292

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!