Geboeide man ontsnapt uit politieauto in Groningen

dinsdag 17 juni 2014 19:44

Groningen – Een 25-jarige verdachte uit Groningen heeft dinsdagavond kans gezien om geboeid uit een politieauto te ontsnappen. De man was even daarvoor in de Froukemaheerd in een huurauto gecontroleerd. Toen bleek dat hij nog 7 dagen moest zitten vanwege openstaande boetes. Hierop is de man aangehouden en geboeid achterin een afgesloten politieauto gezet. In de huurauto was ook een kindje aanwezig. Terwijl de agenten de opvang voor het kind organiseren, ziet de verdachte kans uit de politieauto te ontsnappen.

Het gaat om een 25-jarige man met een licht getinte huidskleur. Hij is ongeveer 1.80 lang en droeg een blauw Adidas trainingspak. Zijn handen zijn op zijn rug geboeid. De auto waarin de man reed is in beslag genomen. De politie heeft direct in de omgeving uitgekeken naar de verdachte, maar deze tot op heden niet aangetroffen. Denkt u de verdachte te zien, neem dan direct contact op met de politie via 112.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Geboeide man ontsnapt uit politieauto in Groningen
Schrijver:

 

 

Groningen – Een 25-jarige verdachte uit Groningen heeft dinsdagavond kans gezien om geboeid uit een politieauto te ontsnappen. De man was even daarvoor in de Froukemaheerd in een huurauto gecontroleerd. Toen bleek dat hij nog 7 dagen moest zitten vanwege openstaande boetes. Hierop is de man aangehouden en geboeid achterin een afgesloten politieauto gezet. In de huurauto was ook een kindje aanwezig. Terwijl de agenten de opvang voor het kind organiseren, ziet de verdachte kans uit de politieauto te ontsnappen.

Het gaat om een 25-jarige man met een licht getinte huidskleur. Hij is ongeveer 1.80 lang en droeg een blauw Adidas trainingspak. Zijn handen zijn op zijn rug geboeid. De auto waarin de man reed is in beslag genomen. De politie heeft direct in de omgeving uitgekeken naar de verdachte, maar deze tot op heden niet aangetroffen. Denkt u de verdachte te zien, neem dan direct contact op met de politie via 112.

 

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Gouda - Donderdagavond 1 oktober heeft een automobilist een lantaarnpaal omver gereden op het Middenmolenplein in Gouda. Er raakte gelukkig niemand gewond. Rond 20.00 uur werd de politie en brandweer gebeld na het ongeval en dat het voertuig mogelijk in brand zou...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!