woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Gewonde na ongeval tussen auto en brommer Schenkelweg Spijkenisse

- advertentie -

Spijkenisse – Een man is dinsdagmiddag zwaargewond geraakt na een ongeval met zijn brommer. Op de Schenkelweg ter hoogte van de brandweerkazerne werd hij geschept door door een automobilist en kwam daardoor lelijk ten val. De brandweer die dichtbij zat werd eveneens gealarmeerd om het slachtoffer te stabiliseren.

Ambulancepersoneel heeft de man vervolgens medisch behandeld om hem vervolgens met spoed naar het ziekenhuis over te brengen. De automobilist is opgevangen door de politie en raakte niet gewond. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Foto’s : Cees Veerman

IMG-20140617-WA0011

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -