Gewonde na ongeval tussen auto en brommer Schenkelweg Spijkenisse

dinsdag 17 juni 2014 20:32

Spijkenisse – Een man is dinsdagmiddag zwaargewond geraakt na een ongeval met zijn brommer. Op de Schenkelweg ter hoogte van de brandweerkazerne werd hij geschept door door een automobilist en kwam daardoor lelijk ten val. De brandweer die dichtbij zat werd eveneens gealarmeerd om het slachtoffer te stabiliseren.

Ambulancepersoneel heeft de man vervolgens medisch behandeld om hem vervolgens met spoed naar het ziekenhuis over te brengen. De automobilist is opgevangen door de politie en raakte niet gewond. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Foto’s : Cees Veerman

IMG-20140617-WA0011

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde na ongeval tussen auto en brommer Schenkelweg Spijkenisse
Schrijver:

 

 

Spijkenisse – Een man is dinsdagmiddag zwaargewond geraakt na een ongeval met zijn brommer. Op de Schenkelweg ter hoogte van de brandweerkazerne werd hij geschept door door een automobilist en kwam daardoor lelijk ten val. De brandweer die dichtbij zat werd eveneens gealarmeerd om het slachtoffer te stabiliseren.

Ambulancepersoneel heeft de man vervolgens medisch behandeld om hem vervolgens met spoed naar het ziekenhuis over te brengen. De automobilist is opgevangen door de politie en raakte niet gewond. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Foto’s : Cees Veerman

IMG-20140617-WA0011

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!