woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Jongen (10) vast met hand in deegkneedmachine shoarmazaak Instanbul Zwijndrecht

- advertentie -

Zwijndrecht – Een 10-jarige jongetje heeft dinsdagmiddag bijna een uur met zijn hand in een deegkneedmachine bekneld gezeten. De deegmachine stond in shoarmazaak Istanbul in winkelcentrum Walburg. De brandweer kwam ter plaatse om het slachtoffertje te bevrijden. Daarna is deze door het Mobiel Medisch Team en ambulance nagekeken. Hij lijkt het goed te maken en is uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling.

Het winkelcentrum was ten tijde van het incident korte tijd afgesloten. Omstreeks half zeven kon het winkelcentrum weer open voor bezoekers. Volgens RTV Rijnmond zou de jongen het zoontje van de eigenaar zijn. Hoe hij in de deegkneedmachine terecht kwam wordt door de politie onderzocht.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -