Jongen (10) vast met hand in deegkneedmachine shoarmazaak Instanbul Zwijndrecht

dinsdag 17 juni 2014 18:25
Fotograaf : Anouk Krempel

Zwijndrecht – Een 10-jarige jongetje heeft dinsdagmiddag bijna een uur met zijn hand in een deegkneedmachine bekneld gezeten. De deegmachine stond in shoarmazaak Istanbul in winkelcentrum Walburg. De brandweer kwam ter plaatse om het slachtoffertje te bevrijden. Daarna is deze door het Mobiel Medisch Team en ambulance nagekeken. Hij lijkt het goed te maken en is uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling.

Het winkelcentrum was ten tijde van het incident korte tijd afgesloten. Omstreeks half zeven kon het winkelcentrum weer open voor bezoekers. Volgens RTV Rijnmond zou de jongen het zoontje van de eigenaar zijn. Hoe hij in de deegkneedmachine terecht kwam wordt door de politie onderzocht.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Jongen (10) vast met hand in deegkneedmachine shoarmazaak Instanbul Zwijndrecht
Schrijver:

 

Fotograaf : Anouk Krempel 

Zwijndrecht – Een 10-jarige jongetje heeft dinsdagmiddag bijna een uur met zijn hand in een deegkneedmachine bekneld gezeten. De deegmachine stond in shoarmazaak Istanbul in winkelcentrum Walburg. De brandweer kwam ter plaatse om het slachtoffertje te bevrijden. Daarna is deze door het Mobiel Medisch Team en ambulance nagekeken. Hij lijkt het goed te maken en is uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling.

Het winkelcentrum was ten tijde van het incident korte tijd afgesloten. Omstreeks half zeven kon het winkelcentrum weer open voor bezoekers. Volgens RTV Rijnmond zou de jongen het zoontje van de eigenaar zijn. Hoe hij in de deegkneedmachine terecht kwam wordt door de politie onderzocht.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!