Mannen vast in bakje van hoogwerker Laan op Zuid Rotterdam

dinsdag 17 juni 2014 15:28


Rotterdam –
Twee mannen hebben dinsdagmiddag korte tijd vastgezet in een bakje van een hoogwerker op de Laan op Zuid. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en wist de mannen met een autoloadder uit het bakje te halen. Zij raakten tot zover  bekend niet gewond maar zijn wel even gecontroleerd door ambulancepersoneel.

Het bakje kwam scheef te hangen toen zij bezig waren met werkzaamheden aan een hoog gebouw. Waardoor de storing ontstond is niet bekend. Een bedrijf zal ter plaatse de hoogwerker controleren.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Mannen vast in bakje van hoogwerker Laan op Zuid Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam –
Twee mannen hebben dinsdagmiddag korte tijd vastgezet in een bakje van een hoogwerker op de Laan op Zuid. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en wist de mannen met een autoloadder uit het bakje te halen. Zij raakten tot zover  bekend niet gewond maar zijn wel even gecontroleerd door ambulancepersoneel.

Het bakje kwam scheef te hangen toen zij bezig waren met werkzaamheden aan een hoog gebouw. Waardoor de storing ontstond is niet bekend. Een bedrijf zal ter plaatse de hoogwerker controleren.

 

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!