zondag, januari 16, 2022
5.6 C
Rotterdam
zondag 16 januari 2022

Oudere man zwaargewond na val van trap Willemsbrug Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Op dinsdag 17 juni een man op leeftijd zwaargewond geraakt nadat hij van een trap van de Willemsbrug is gevallen. De man wilde samen met zijn vrouw naar de Oosterkade toe, toen het mis ging. Door een nog onbekend oorzaak kwam de man ten val en raakte daarbij gewond aan onder andere het hoofd.

Omdat de verwondingen serieus bleken werd er een Mobiel Medisch Team per helikopter ter plaatse gevraagd. Deze hebben samen met het ambulancepersoneel het slachtoffer gestabiliseerd waarna deze met spoed naar het ziekenhuis is vervoerd. Wat de toestand van de man is, is nog niet bekend.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_0205 IMG_0206 IMG_0208 IMG_0211 IMG_0213

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,117VolgersVolg
- advertentie -