Oudere man zwaargewond na val van trap Willemsbrug Rotterdam

dinsdag 17 juni 2014 12:17

Rotterdam – Op dinsdag 17 juni een man op leeftijd zwaargewond geraakt nadat hij van een trap van de Willemsbrug is gevallen. De man wilde samen met zijn vrouw naar de Oosterkade toe, toen het mis ging. Door een nog onbekend oorzaak kwam de man ten val en raakte daarbij gewond aan onder andere het hoofd.

Omdat de verwondingen serieus bleken werd er een Mobiel Medisch Team per helikopter ter plaatse gevraagd. Deze hebben samen met het ambulancepersoneel het slachtoffer gestabiliseerd waarna deze met spoed naar het ziekenhuis is vervoerd. Wat de toestand van de man is, is nog niet bekend.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_0205 IMG_0206 IMG_0208 IMG_0211 IMG_0213

 

0 reacties

Oudere man zwaargewond na val van trap Willemsbrug Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Op dinsdag 17 juni een man op leeftijd zwaargewond geraakt nadat hij van een trap van de Willemsbrug is gevallen. De man wilde samen met zijn vrouw naar de Oosterkade toe, toen het mis ging. Door een nog onbekend oorzaak kwam de man ten val en raakte daarbij gewond aan onder andere het hoofd.

Omdat de verwondingen serieus bleken werd er een Mobiel Medisch Team per helikopter ter plaatse gevraagd. Deze hebben samen met het ambulancepersoneel het slachtoffer gestabiliseerd waarna deze met spoed naar het ziekenhuis is vervoerd. Wat de toestand van de man is, is nog niet bekend.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_0205 IMG_0206 IMG_0208 IMG_0211 IMG_0213

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!