zondag, januari 16, 2022
5.6 C
Rotterdam
zondag 16 januari 2022

Man onwel tijdens harlopen Rhijnspoor Capelle a/d IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Een hardloper is dinsdagmiddag onwel geworden. De man werd aangetroffen op een voetpad aan het Rhijnspoor naast de metro in Capelle aan den IJssel. De hulpdiensten waren uitgerukt omdat hij onwel was geworden, en werd ter plekke gereanimeerd. Het slachtoffer is vervolgens met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Omdat de man geen telefoon of legitimatiebewijs bij zich had, kon de politie de man niet identificeren. De politie laat weten dat u altijd iets bij u moet hebben waar uw naam op staat. Ook kunt u het beste een GMS meenemen in geval van nood.

IMG_0215

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,117VolgersVolg
- advertentie -