Man onwel tijdens harlopen Rhijnspoor Capelle a/d IJssel

dinsdag 17 juni 2014 17:05

Capelle aan den IJssel – Een hardloper is dinsdagmiddag onwel geworden. De man werd aangetroffen op een voetpad aan het Rhijnspoor naast de metro in Capelle aan den IJssel. De hulpdiensten waren uitgerukt omdat hij onwel was geworden, en werd ter plekke gereanimeerd. Het slachtoffer is vervolgens met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Omdat de man geen telefoon of legitimatiebewijs bij zich had, kon de politie de man niet identificeren. De politie laat weten dat u altijd iets bij u moet hebben waar uw naam op staat. Ook kunt u het beste een GMS meenemen in geval van nood.

IMG_0215

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man onwel tijdens harlopen Rhijnspoor Capelle a/d IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Een hardloper is dinsdagmiddag onwel geworden. De man werd aangetroffen op een voetpad aan het Rhijnspoor naast de metro in Capelle aan den IJssel. De hulpdiensten waren uitgerukt omdat hij onwel was geworden, en werd ter plekke gereanimeerd. Het slachtoffer is vervolgens met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Omdat de man geen telefoon of legitimatiebewijs bij zich had, kon de politie de man niet identificeren. De politie laat weten dat u altijd iets bij u moet hebben waar uw naam op staat. Ook kunt u het beste een GMS meenemen in geval van nood.

IMG_0215

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!