Voetganger geschept door automobilist Kleiweg Rotterdam

dinsdag 17 juni 2014 11:53

Rotterdam – Op de Kleiweg is dinsdagochtend een voetganger gewond geraakt nadat zij op het zebrapad door een passerende auto werd geschept. Een Mobiel Medisch Team werd per traumahelikopter gealarmeerd, tevens reed de brandweer voor een mogelijke beknelling. Ter plaatse bleek er echter geen sprake te zijn van een beknelling, de brandweer werd hierop geannuleerd.

Toegesneld ambulancepersoneel heeft het slachtoffer kunnen stabiliseren, hierop werd eveneens het Mobiel Medisch Team afgemeld. Met nog onbekende verwondingen is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis, de politie heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval.

Foto : Jeffrey Jacobs

IMG_20140617_113433

 

0 reacties

Voetganger geschept door automobilist Kleiweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Op de Kleiweg is dinsdagochtend een voetganger gewond geraakt nadat zij op het zebrapad door een passerende auto werd geschept. Een Mobiel Medisch Team werd per traumahelikopter gealarmeerd, tevens reed de brandweer voor een mogelijke beknelling. Ter plaatse bleek er echter geen sprake te zijn van een beknelling, de brandweer werd hierop geannuleerd.

Toegesneld ambulancepersoneel heeft het slachtoffer kunnen stabiliseren, hierop werd eveneens het Mobiel Medisch Team afgemeld. Met nog onbekende verwondingen is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis, de politie heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval.

Foto : Jeffrey Jacobs

IMG_20140617_113433

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!