woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Voetganger geschept door automobilist Kleiweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Op de Kleiweg is dinsdagochtend een voetganger gewond geraakt nadat zij op het zebrapad door een passerende auto werd geschept. Een Mobiel Medisch Team werd per traumahelikopter gealarmeerd, tevens reed de brandweer voor een mogelijke beknelling. Ter plaatse bleek er echter geen sprake te zijn van een beknelling, de brandweer werd hierop geannuleerd.

Toegesneld ambulancepersoneel heeft het slachtoffer kunnen stabiliseren, hierop werd eveneens het Mobiel Medisch Team afgemeld. Met nog onbekende verwondingen is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis, de politie heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval.

Foto : Jeffrey Jacobs

IMG_20140617_113433

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -