zondag, januari 16, 2022
5.6 C
Rotterdam
zondag 16 januari 2022

Dode (41) na schietpartij Beverweerdstraat Den Haag

- advertentie -


Den Haag – Bij een schietpartij in de Beverweerdstraat in de Haagse wijk Moerwijk is woensdagavond een dode gevallen. De politie kreeg rond kwart over tien de melding dat er was geschoten in de woning. Agenten met kogelvrije vesten gingen ter plaatse en troffen in de gang een reeds overleden persoon aan. De inzet van medische hulp mocht niet meer baten. Buurtbewoners verklaarden dat de schutter er na de schietpartij met gierende banden vandoor is gegaan. 

De schietpartij vondt plaats in een rijtjeswoning. De forensische opsporing heeft ter plaatse een grootschalig onderzoek opgestart om alle sporen veilig te stellen. Ook wordt er gekeken of er sporen zijn van de auto die met gierende banden is weggereden. De medewerkers zijn tot vroeg in de ochtend bezig geweest. Over de toedracht van het schietincident is nog niets bekend. De overleden man betreft een 41-jarige Hagenaar.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,117VolgersVolg
- advertentie -