Dode (41) na schietpartij Beverweerdstraat Den Haag

woensdag 18 juni 2014 23:04


Den Haag – Bij een schietpartij in de Beverweerdstraat in de Haagse wijk Moerwijk is woensdagavond een dode gevallen. De politie kreeg rond kwart over tien de melding dat er was geschoten in de woning. Agenten met kogelvrije vesten gingen ter plaatse en troffen in de gang een reeds overleden persoon aan. De inzet van medische hulp mocht niet meer baten. Buurtbewoners verklaarden dat de schutter er na de schietpartij met gierende banden vandoor is gegaan. 

De schietpartij vondt plaats in een rijtjeswoning. De forensische opsporing heeft ter plaatse een grootschalig onderzoek opgestart om alle sporen veilig te stellen. Ook wordt er gekeken of er sporen zijn van de auto die met gierende banden is weggereden. De medewerkers zijn tot vroeg in de ochtend bezig geweest. Over de toedracht van het schietincident is nog niets bekend. De overleden man betreft een 41-jarige Hagenaar.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dode (41) na schietpartij Beverweerdstraat Den Haag
Schrijver:

 

 


Den Haag – Bij een schietpartij in de Beverweerdstraat in de Haagse wijk Moerwijk is woensdagavond een dode gevallen. De politie kreeg rond kwart over tien de melding dat er was geschoten in de woning. Agenten met kogelvrije vesten gingen ter plaatse en troffen in de gang een reeds overleden persoon aan. De inzet van medische hulp mocht niet meer baten. Buurtbewoners verklaarden dat de schutter er na de schietpartij met gierende banden vandoor is gegaan. 

De schietpartij vondt plaats in een rijtjeswoning. De forensische opsporing heeft ter plaatse een grootschalig onderzoek opgestart om alle sporen veilig te stellen. Ook wordt er gekeken of er sporen zijn van de auto die met gierende banden is weggereden. De medewerkers zijn tot vroeg in de ochtend bezig geweest. Over de toedracht van het schietincident is nog niets bekend. De overleden man betreft een 41-jarige Hagenaar.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!