Jongen (15) aangehouden na mishandelen plaatsgenoot Rotterdam

woensdag 18 juni 2014 15:39

Rotterdam – Op woensdag 18 juni heeft de politie een 15-jarige Rotterdammer aangehouden voor een forse mishandeling van een meisje. De jongen schopte dinsdagmiddag 17 juni het meisje keihard onderuit toen zij richting metro Prinsenlaan liep. Het meisje wilde de jongen nog een schop terug geven maar de verdachte ging daarop weer tekeer op het meisje. De politie kwam de mishandeling op het spoor toen zij getipt werden met het filmpje op Facebook.

Het Skwibus-team van de Eenheid Rotterdam District Oost kon de identiteit van de jongenman al snel achterhalen. Hij werd daarop aangehouden als gevolg van de mishandeling. De politie heeft de zaak in onderzoek. De school wilde woensdagmiddag niet voor de camera reageren, zij gaven wel aan een onderzoek in te stellen naar de toedracht van het incident.

Foto : Politie Rotterdam Skwibus 

BqaobPUIIAApV6x

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Jongen (15) aangehouden na mishandelen plaatsgenoot Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Op woensdag 18 juni heeft de politie een 15-jarige Rotterdammer aangehouden voor een forse mishandeling van een meisje. De jongen schopte dinsdagmiddag 17 juni het meisje keihard onderuit toen zij richting metro Prinsenlaan liep. Het meisje wilde de jongen nog een schop terug geven maar de verdachte ging daarop weer tekeer op het meisje. De politie kwam de mishandeling op het spoor toen zij getipt werden met het filmpje op Facebook.

Het Skwibus-team van de Eenheid Rotterdam District Oost kon de identiteit van de jongenman al snel achterhalen. Hij werd daarop aangehouden als gevolg van de mishandeling. De politie heeft de zaak in onderzoek. De school wilde woensdagmiddag niet voor de camera reageren, zij gaven wel aan een onderzoek in te stellen naar de toedracht van het incident.

Foto : Politie Rotterdam Skwibus 

BqaobPUIIAApV6x

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!